Eigenhuis Dé dak specialist van Breda

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Eigenhuis dé dak specialist van Breda

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Bitumen afwerking

   Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkage's

   Dak isolatie

   Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

   Pannen daken

   Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Woon inspiraties Rtl 4

   Gratis dakinspectie

   Is uw huidige dak versleten? of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energie zuinige woning? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf en voeren gratis dakinspecties uit voordat wij een offerte opstellen.

    

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en bitumen daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Spoedservice speciaal voor daklekkage’s

   Is er een lekkage bij u ontstaan? Wij begrijpen dat u dit z.s.m. wilt hebben opgelost. Hiervoor hebben wij een speciaal noodnummer laten opzetten. Voor iedereen die echt in nood zit! Het noodnummer is 24 uur bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Bent u op zoek naar de beste dakdekker van Breda?

   Eigenhuis dakdekkersbedrijf beschikt over de beste dakdekkers uit de regio Breda. Al onze dakdekkers beschikken over de nodige ervaring en certificaten. Zij werken enkel met de beste kwaliteit materialen en daar boven op bieden wij u nog een garantie van maar liefst 15 jaar op alle dak werkzaamheden.

    

   Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Breda binnen 60 minuten

   Een daklekkage is zeer vervelend. Woont u in Breda en bent u op zoek naar een goede dakdekker die het lek snel kan repareren? Neem dan contact op met ons noodnummer. Onze dakdekker zal binnen 60 tot 120 minuten bij u voor de deur staan om het lek te repareren. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: 06 528 32 669​⁠​

    

   Last van stormschade? Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Breda en omstreken

   Bent u op zoek naar een goede dakdekker die een voor een dakreparatie snel kan handelen? Werkt uitsluitend met de beste materialen? Veiligheid, Milieu en duurzaam werken staan voorop? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres! Neem contact met ons op en wij sturen z.s.m. een dakdekker naar u toe voor een dakreparatie. bel naar: +31302272329

    

   Eigenhuis dakdekkersbedrijf is al jaren werkzaam in Breda

   Onze dakdekkers zijn allemaal VCA gekeurd. Dat houd in dat ze veilig, gezond en duurzaam werken. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste machines en voor de daken wordt alleen het beste kwaliteit aan materialen gebruikt. Bent u op zoek naar het beste dakdekkersbedrijf van Breda? Neem dan contact met ons op. Wist u dat wij tegenwoordig ook actief zijn als dakdekker Tilburg en als dakdekker Eindhoven?

    

   Welke soorten dakbedekking zijn populair in Breda en omgeving

   Woont u in Breda of omgeving en ziet u ook op al die platte daken en zwart soort dakbedekking liggen? Vrijwel altijd is het dan een bitumen dakbedekking en dit is zeer populair op het moment. Bitumen dakbedekking is een van onze specialiteiten en wij leggen/branden het dan ook al jaren op alle platte daken. Van schuren tot aan bedrijfspanden! Kiest u voor een bitumen dakbedekking op een plat dak? Dan raden wij aan om 2 keer per jaar het dak schoon te vegen. Dit zal de levensduur van het dak verlengen. Tegenwoordig zijn wij actief als dakdekker Maastricht voor alle werkzaamheden.

   Call Now Button