Dakdekker Tilburg

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Tilburg

  Kwaliteit staat bij ons van Eigenhuis hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en top vakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   De verschillende diensten van dakdekkersbedrijf Eigenhuis in Tilburg

    

   Wij van Eigenhuis bieden een hoop verschillende diensten voor op uw dak aan. Al onze dakwerken in Tilburg zijn altijd van hoge kwaliteit. Zo kunnen wij bijvoorbeeld moeiteloos uw dakpannen vervangen in Tilburg. Wij werken altijd snel en secuur, waardoor u zeker weet dat uw dak er op zijn best uit komt te zien. Hieronder sommen we al onze diensten even kort voor u op.

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkages

   Bitumen afwerking

   Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkages

   Dak isolatie

   Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

   Pannen daken

   Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Woon inspiraties Rtl 4

   Een gratis dakinspectie in Tilburg

   Is uw huidige dak versleten? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energiezuinige woning? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf en voeren gratis dakinspecties uit voordat wij een offerte opstellen.

    

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en platte daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Spoedservice speciaal voor een daklekkage in Tilburg

   Is er een daklekkage bij u in Tilburg ontstaan? Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen. Hiervoor hebben wij een speciaal noodnummer laten opzetten. Voor iedereen die echt in nood zit! Het noodnummer is 24 uur bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week. Wij komen dan zo snel mogelijk langs voor een dakreparatie van uw dak in Tilburg.

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Bent u op zoek naar de beste dakdekker van Tilburg?

   Heeft u last van een daklekkage in Tilburg of heeft u al enige tijd geen aandacht aan uw dak besteed en is het tijd voor een dakonderhoud in Tilburg? Eigenhuis dakdekkersbedrijf staat al dertig jaar lang bekend in Tilburg om zijn goede service. Wij werken met gratis dakinspecties, de beste kwaliteit producten en slechts één aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt en kunt u vertrouwen op een uitstekende service. Kampt u met een lekkend dak? Dan kan een dakdekker in Tilburg binnen drie uur al aanwezig zijn.

   Onze diensten als dakspecialist in Tilburg

   Een bitumen dakbedekking op een plat dak wordt steeds populairder. Door onze jarenlange ervaring is deze klus zeer eenvoudig voor onze professionele dakdekkers. Al ruim twintig jaar leveren wij de beste bitumen dakbedekking. Vuil op uw dak, denk aan bladeren, kunnen de levensduur van uw dak verkorten. Tussen deze bladeren kunnen algen en mossen ontstaan, waardoor uw bitumen dakbedekking achteruit gaat. Eigenhuis Dakdekker raadt u dan ook aan minimaal twee maal per jaar het dak te betreden en de bladeren plus vuiligheid te verwijderen. Weet u niet goed hoe u dit zelf doet? Een dakdekker in Tilburg helpt u hier graag bij. Onze dakdekkers maken uw dak schoon en inspecteren deze meteen op eventuele schade plekken.

   Binnen drie uur een specialist in dakbedekking in Tilburg over de vloer

   Lekt u w dak en wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren om hogere kosten te voorkomen? Bel dan Eigenhuis dakdekkers! Hoe langer u wacht, des te groter de kans op eventuele schade verergering. Aarzel niet te lang en neem meteen contact op met onze dakdekker in Tilburg. Eigenhuis Dakdekker is gevestigd in Tilburg en omgeving en kan binnen drie uur bij u aan huis zijn. Hierdoor blijft de schade beperkt en kunnen wij deze snel voor u oplossen. Mocht het mogelijk zijn om al het water op te vangen: doe dat en probeer alle elektrische apparatuur te verplaatsen.

   Eigenhuis dakdekker is werkzaam in héél Nederland. Ook in de grote steden in Noord-Brabant zijn wij binnen enkele uren bij u thuis. Bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch of Breda? Dakdekkersbedrijf Eigenhuis staat 24/7 voor u klaar.

   Dakbedekking eigenhuis

   Al 20 jaar de expert in dakonderhoud in Tilburg

   Eigenhuis Dakdekker werkt enkel met professionele en ervaren dakdekkers. Hierdoor kunt u bouwen op een uitstekende service. Met een gratis dakinspectie bekijken wij graag de ernst van uw daken. In een korte tijd zijn wij bereid om een uitgebreid advies te geven over de vervolgstappen, waarna wij u graag verder helpen. Kiest u ervoor om uw dak te laten renoveren? Dan zullen wij alle middelen uit de kast halen om uw dak in originele staat te brengen. Wellicht is uw dak al zo oud dat het verstandiger is om het dak te laten vervangen en u misschien nog goedkoper uit zult zijn. Onze dakdekker uit Tilburg denkt graag met u mee. Aan de hand van de dakinspectie in Tilburg geven wij u een deskundig advies, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken.

   Voor de beste dakrenovatie en dakreparatie in Tilburg

   Een dakbedekking is zeer belangrijk voor uw huis. Uw dakbedekking beschermt uw huis namelijk tegen verschillende weersomstandigheden en bepaald voor een deel de uitstraling van uw woning. Het komt tegenwoordig vaak voor dat de dakbedekking van woningen aan vervanging toe zijn. Is dit bij u ook het geval, dan bieden wij een gratis dakinspectie in Tilburg aan om te kijken of we uw dakbedekking kunnen vervangen. Vervolgens verzorgen wij natuurlijk graag een dakreparatie of dakrenovatie in Tilburg voor u. De prijzen hiervan zijn afhankelijk welk soort dakbedekking u heeft. Maar welk soort dakbedekking is nou het beste? Dit hangt van uw woning af. Er zijn namelijk verschillende dakbedekkingen bij dezelfde woning. Bij een hellend dak kunt u kiezen voor bijvoorbeeld dakpannen of rieten dakbedekking. Bij een plat dak kunt u weer kiezen aan een bitumen dakbedekking of een PVC. Wat de beste dakbedekking is hangt dus af van uw woning en uw smaak. Wij geven u graag advies over de beste dakbedekking voor uw woning in Tilburg.

   Dakbedekking den bosch

   VCA gekeurde dakdekkers uit de regio Tilburg

   Al onze dakdekkers zijn VCA gekeurd. Dit houdt in dat wij werken via een standaard veilige, duurzame en gezonde wijze. VCA betekent dan ook de Veiligheid, Gezondheid en Milieu checklist. Kiest u voor Eigenhuis, dan kiest u dus voor een professionele dakdekker. We herstellen uw dak in mum van tijd en zorgen voor een uitmuntende kwaliteit. Hierdoor kunt u weer jaren vooruit met uw daken en houdt u het water buitenhuis. We werken enkel met gekwalificeerde dakdekkers, waardoor uw daken te allen tijde in goede handen zijn. Ons erkend dakdekkersbedrijf biedt een top vakmanschap met de beste service en dat tegen een scherpe prijs.

   Eigenhuis dakdekker is werkzaam in héél Nederland. Ook in de grote steden in Noord-Brabant zijn wij binnen enkele uren bij u thuis. Bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch of Breda? Dakdekkersbedrijf Eigenhuis staat 24/7 voor u klaar.

   Een dakdekker in Tilburg met spoed

   Al onze dakdekkers zijn VCA gekeurd. Dit houdt in dat wij werken via een standaard veilige, duurzame en gezonde wijze. VCA betekent dan ook de Veiligheid, Gezondheid en Milieu checklist. Kiest u voor Eigenhuis, dan kiest u dus voor een professionele dakdekker. We herstellen uw dak in mum van tijd en zorgen voor een uitmuntende kwaliteit. Hierdoor kunt u weer jaren vooruit met uw daken en houdt u het water buitenhuis. We werken enkel met gekwalificeerde dakdekkers, waardoor uw daken te allen tijde in goede handen zijn. Ons erkend dakdekkersbedrijf biedt een top vakmanschap met de beste service en dat tegen een scherpe prijs.

   Eigenhuis dakdekker is werkzaam in héél Nederland. Ook in de grote steden in Noord-Brabant zijn wij binnen enkele uren bij u thuis. Bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch of Breda? Dakdekkersbedrijf Eigenhuis staat 24/7 voor u klaar.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte aan
   Chat openen
   1
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker