qode-eliptic-slider

Totale dakrenovatie kan nodig zijn

Door het goed onderhouden van uw dak voorkomt u hoge kosten. Dakbedekking wat niet goed is onderhouden of schade wat niet op tijd is gerepareerd kan betekenen dat u een volledig nieuw dak nodig heeft. Wanneer de levensduur van het dak is bereikt is belangrijk dat u een dakrenovatie uitvoert. Door uw oude dak te vervangen voor een nieuw dak is de kans klein dat er in de aankomende jaren onverwachte kosten aan de dak zullen zijn. Laat altijd een goede inspectie uitvoeren voordat u kiest voor een totale dakrenovatie.

Door het goed onderhouden van uw dak voorkomt u hoge kosten. Dakbedekking wat niet goed is onderhouden of schade wat niet op tijd is gerepareerd kan betekenen dat u een volledig nieuw dak nodig heeft. Wanneer de levensduur van het dak is bereikt is belangrijk dat u een dakrenovatie uitvoert. Door uw oude dak te vervangen voor een nieuw dak is de kans klein dat er in de aankomende jaren onverwachte kosten aan de dak zullen zijn. Laat altijd een goede inspectie uitvoeren voordat u kiest voor een totale dakrenovatie.

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Dakspecialist eigenhuis

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

10 jaar lang garantie op een dakreparatie bij Eigenhuis dakonderhoud

Wanneer uw dak is beschadigd is dakreparatie noodzakelijk. Schade aan het dak komt nooit gelegen en zorgt daarom vaak voor veel ergernissen. Het is belangrijk dat u snel handelt bij schade. Op deze manier voorkomt u dat er lekkages ontstaan en er nog meer schade wordt aangericht.

 

De ernst van de schade heeft invloed op de werkzaamheden die getroffen moeten worden. Soms hoeven er alleen beschadigde dakpannen te vervangen, bij andere gevallen moet het dak volledig worden gerenoveerd. Dit is afhankelijk van de staat van de dakbedekking.

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Wanneer is dakreparatie nodig?

Er zijn veel situaties waarin dakreparatie nodig is. We hebben de meest voorkomende problemen voor u opgesomd.

 • Ziet u gele vlekken of lekkend water? De kans is groot dat u last heeft van een lekkage. Bij een daklekkage is het verstandig om zo snel mogelijk een reparatie uit te laten voeren.
 • Wanneer uw dakpannen verschoven of kapot zijn moeten deze worden vervangen.
 • Ziet u schade zoals scheurtjes aan uw bitumen dakbedekking? Dan is het noodzakelijk dat uw dakbedekking worden gerepareerd.
 • Wanneer er water op uw platte dak blijft liggen kan dit schade veroorzaken. Het is belangrijk dat het water goed kan weglopen.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Dakbedekking den bosch

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze Google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakdekker Nederland

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over dakreparatie

  Dakreparatie van een plat dak

  Bij het repareren van schade aan een plat dak doorlopen we aantal stappen om er zeker van te zijn dat we goed werk afleveren.

   

  Als eerste moeten we het probleem vaststellen. Het vinden van de schade kan lastiger zijn dan u verwacht. Zo kan een lekkage binnen voor veel schade zorgen, maar aan de buitenkant bijna niet vindbaar zijn. Lukt het u niet om het probleem zelf vast stellen? Wij helpen u graag. Onze ervaren dakdekkers vinden het probleem snel.

   

  Wanneer het probleem is gevonden moet het dak worden schoongemaakt. Wanneer er water, steentjes, bladeren of andere rommel op het dak ligt is het voor ons onmogelijk om de schade te repareren. Door het dak schoon te maken kunnen we bepalen wat er gerepareerd moet worden. Daarnaast kunnen we zien of er misschien nog andere zwakke plekken zijn.

   

  Als het dak schoon is kunnen onze dakdekkers aan de slag. Afhankelijk van de schade zal er een passende oplossing worden gevonden. Wij zorgen dat uw dakreparatie vakkundig wordt uitgevoerd.

  Dakreparatie van een hellend dak

  In principe doorlopen we dezelfde stappen bij het reparen van een hellend dak als bij een plat dak. Het verschil bij een hellend dak is dat u zelf sneller de schade kunt vaststellen.

   

  Als eerste gaan we weer op zoek naar het probleem. Wat we vaak bij een hellend dak zien is dat er schade ontstaan aan de dakpannen na een flinke storm. Wanneer u dakpannen mist kan regen voor schade zorgen. Geeft altijd aan onze collega aan waar u denk dakpannen te missen, zo kunnen efficiënter te werk gaan. Het gebeurt vaak om plekken waar de wind makkelijk onder kan komen zoals de nok van het dak. Ook kan er schade ontstaan aan de dakgoot of dakkapel.

   

  Daarna kunnen we aan de slag om uw dak te repareren. Ga vooral zelf niet het dak op om een reparatie uit te voeren. Het beklimmen van een hellend dak zonder ervaring is gevaarlijk, daarnaast kunt u meer schade aanrichten. Schakel een betrouwbare dakdekker in voor de dakreparatie aan uw hellend dak.

  Hoe ontstaat schade aan het dak?

  Schade aan uw dak kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan stormschade wanneer flinke rukwinden dakpannen verschuiven of takken uw bitumen dakbedekking beschadigen. In dergelijke situaties kan er een daklekkage ontstaan wat kan eindigen in waterschade. Ook kan er schade aan uw dak ontstaan door achterstallig onderhoud. Wanneer uw dak al een aantal jaren oud is en tussentijds niet gecontroleerd is kan dit effect hebben op de staat van het dak.

  Last van een lekkage?

  Een daklekkage is vaak het resultaat van schade aan uw dakbedekking. Bij kapotte dakpannen of gescheurde bitumen dakbedekking is een lekkage het gevolg wanneer u niet snel handelt.

  Wat zijn de kosten voor een dakreparatie?

  De kosten voor een dakreparatie zijn moeilijk te bepalen vooraf. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de kosten. De grote van de schade en bijbehorende oplossing hebben hier het meeste invloed op. De kosten zijn hoger voor het volledig vervangen een bitumen dakbedekking dan voor het rechtleggen van een aantal dakpannen. Ook het materiaal en arbeidsloon hebben invloed op de kosten.

  Dakinspectie uitvoeren

  Om eventuele schade te voorkomen doet u er goed aan om een dakinspectie uit te laten voeren. Tijdens een dakinspectie kijken we naar mogelijke problemen en zwakke plekken. Het voordeel van een dakinspectie is dat wanneer er problemen worden ontdekt deze vroegtijdig worden hersteld. Op deze manier voorkom je flinke verstoppingen, lekkages of rotten plekken en bespaar je op de kosten.

   

  Op zoek naar een professionele dakdekker Eindhoven? Of bent u op zoek naar een dakdekker Tilburg voor uw dakreparatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker