qode-eliptic-slider

Bitumen daken zijn 100% waterdicht en hebben een lange levensduur!

Heeft u zelf een plat dak of een licht hellend dak? Dan is een bitumineuze dakbedekking de ideale oplossing voor u. Deze daken hebben van zichzelf al een levensduur van 20 tot en met 30 jaar. Dit alles is afhankelijk van de gekozen materialen en kwaliteit, de gekozen dakconstructie en het onderhoud van het dak. Een Bitumen dak is geheel waterdicht. Bitumen staat van zichzelf bekend als een uitermate waterkerend middel en omdat het dak plat en geen windstoten kan opvangen zal de kans op waterschade zeer klein zijn.

Heeft u zelf een plat dak of een licht hellend dak? Dan is een bitumineuze dakbedekking de ideale oplossing voor u. Deze daken hebben van zichzelf al een levensduur van 20 tot en met 30 jaar. Dit alles is afhankelijk van de gekozen materialen en kwaliteit, de gekozen dakconstructie en het onderhoud van het dak. Een Bitumen dak is geheel waterdicht. Bitumen staat van zichzelf bekend als een uitermate waterkerend middel en omdat het dak plat en geen windstoten kan opvangen zal de kans op waterschade zeer klein zijn.

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Dakspecialist eigenhuis

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

10 jaar lang garantie op een bitumen dakbedekking bij Eigenhuis dakonderhoud

Bitumen daken gaan van zichzelf al lang mee en mocht dit niet het geval zijn. Dan bieden wij daarbovenop nog is een garantie van 10 jaar. Zo willen wij graag onze klanten tevreden houden en ze met een gerust hart achter te laten. U hoeft zichzelf dus geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

Voordelen bitumen dakbedekking

 

✓ Goede kwaliteit dakbedekking

✓ Zeer lange levensduur > 25 jaar

✓ Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

✓ 10 Jaar garantie

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Een 24/7 spoedservice speciaal voor een plat dak!

Eigenhuis dakonderhoud is tegenwoordig 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Mocht u problemen ondervinden met uw dak zoals een lekkage. Bel dan ons spoednummer en maak dezelfde dag nog een afspraak om dit te laten verhelpen. Mocht u tegen andere problemen aanlopen met uw dak. Twijfel geen moment en bel ons spoednummer!

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Eigenhuis Dakdekker gelegd dak plat

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze Google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over bitumen dakbedekking

  Wat is bitumen dakbedekking?

  Bitumen is een soort dakleer ook wel roofing genoemd. Het is een mogelijkheid om een een plat dak mee dicht te maken/branden. Waar bestaat bitumen dakbedekking uit? Het is een soort substantie dat is vervaardigd uit aardolie. Heel lang geleden werd bitumen nog gemaakt van zeer slechte kwaliteit. Tegenwoordig is dat niet meer zo! bitumineuze dakbedekking gemaakt van gemodificeerde bitumen. Dat is veel betere kwaliteit en veel veiliger! Het nieuwe soort bitumen dakbedekking maken uw dak duurzaam en goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Zoals u weet kunnen deze nogal is schommelen.

  Levensduur bitumen dak

  Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw bitumen dak levensduur wordt verlengd. Uw dak is het hoogste gedeelte van uw huis en zal dus altijd als zwaarst worden getroffen door alle weersomstandigheden. Laat daarom jaarlijks onderhoud uitvoeren. Door de maanden heen kunnen uw dak vol zitten met algen en mossen. Helemaal in de herfst kan dit een ramp zijn voor uw dak! Dus wilt u de levensduur vergroten van uw dak neem dan de moeite om eens per half jaar het dak te controleren op algen en mossen. Wellicht komt u zelf een scheur ergens tegen en bent u kroptijd bij. Laat deze scheur dan z.s.m. repareren d.m.v. een dak reparatie voordat de scheur het dak gaat verslechteren.

  Wanneer bitumen dak vervangen?

  Een Bitumen dakbedekking verschilt natuurlijk nogal met een hellend dak. De dakbedekking die wij op platte daken gebruiken is anders. Dit komt omdat deze op een andere manier worden getroffen door de weersomstandigheden. Door de verschillen is de levensduur van een bitumen dak anders dan die van een schuin dak. Door middel van onze top kwaliteit bitumen en de tips die wij aan u meegeven kan uw dak tot maar liefst 25 jaar mee gaan. Let op het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw dak een reparatie nodig heeft maar naar circa 25 jaar hoeft het dak pas te worden vervangen.

  Soorten bitumen dakbedekking

  Heeft u een plat dak? Let dan goed op! Uw dak heeft het zwaarder te verduren dan een hellend dak. Dit komt doordat bijvoorbeeld een regenbij op uw dak blijft liggen tot het helemaal is opgedroogd. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van een plat dak korter zal zijn dan dat van een hellend dak. Hieronder zult u milieuvriendelijke materialen zien die zijn geschikt om de Nederlandse weersomstandigheden te trotseren:

  Bitumen dakbedekking

  Bitumen dakbedekking is al jarenlang het stukje populairste dakleer dat er is op de markt voor platte daken. Wij van Eigenhuis dakdekkers maken alleen gebruik van de beste bitumen die er is. Waarom onze prijs toch laag kan blijven? Het materiaal bitumen dat wij halen is zeer makkelijk te plaatsen voor ons en daarom blijft het uurtarief laag. Dankzij onze bitumen daken kunt u zeker weer 25 jaar vooruit!

  Plastomeermengsels (APP)

  wat zijn plastomeermengsels? We hebben het hier natuurlijk over APP-bitumen dakbanen. Deze dakbanen worden vervaardigd op een basis van plastische kunststof en bitumen. De polymeer kan het verwerkingspunt van bitumen verhogen van  50 graden naar zelfs 130 graden! Het mengsel is ook nog is uv bestendig gemaakt.

  Elastomeermengsels (SBS)

  wat zijn elastomeermengsels? We hebben het hier natuurlijk over SBS-bitumen. SBS is een afkorting voor Styreen Butadieen Styreen. SBS bitumen hecht makkelijker ten opzichte van APP. Maar het kan wel minder goed tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en om ervoor te zorgen dat de levensduur alsnog langer mee gaat verwerken wij een laag grind erop. Zodat de zonnestralen niet door het sms bitumen heen zullen gaan.

  PVC

  Wij maken enkel gebruik van Bitumen dakbedekking. Waarom? Dat komt omdat wij ons daarin hebben gespecialiseerd met 20 jaar lang ervaring. Wat de voordelen zijn van PVC? PVC dakbedekking is ook beschikbaar in het wit en het is gemaakt van een kunststof materiaal.

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker