Dakdekker Almere

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Almere

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Bitumen afwerking

   Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkage's

   Dak isolatie

   Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

   Pannen daken

   Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Woon inspiraties Rtl 4

   Dakdekker Almere: Gratis dakinspectie

   Is uw huidige dak versleten? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energie zuinige woning? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres. Dakdekker Almere voert gratis dakinspecties uit voordat wij een offerte opstellen.

    

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en bitumen daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Spoedservice speciaal voor daklekkage’s

   Is er een lekkage bij u ontstaan? Wij begrijpen dat u dit z.s.m. wilt hebben opgelost. Hiervoor heeft dakdekker Almere een speciaal noodnummer laten opzetten. Voor iedereen die echt in nood zit! Het noodnummer is 24 uur bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Bent u op zoek naar een professionele dakdekker Almere?

   Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan namelijk al meer dan 30 jaar op het dak en hebben in al die jaren veel ervaring opgebouwd. Om te verzekeren dat we enkel topkwaliteit leveren. Eigenhuis dakdekkers maakt enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen. Door de vele ervaring en het gebruik van de beste kwaliteit materialen kan dakdekker Almere u een garantie leveren tot 10 jaar.

    

   Dakdekker Almere: Binnen 12 uur repareren wij uw dak lekkage

   Heeft u last van een dak lekkage? Woont u in Almere of omgeving? Bel dan dakdekker Almere! Wij begrijpen dat de situatie zeer vervelend is en elke minuut kan de schade oplopen. Wilt u snel schakelen? Wij hebben een spoedservice hiervoor en kunnen uw dak lekkage binnen 12 uur repareren. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​

    

   Bel Eigenhuis voor al uw dak reparaties in Almere en omstreken

   Heeft u last van stormschade? Weet u niet zeker wat de status van uw dak is? Wij komen geheel vrijblijvend bij u een dak inspectie uitvoeren. Constateren wij problemen op uw dak? Dan is dit vaak op te lossen met enkel een dak reparatie. Bent u op zoek naar een professioneel dakdekkers bedrijf uit de buurt? Bel dan dakdekker Almere!

    

   Eigenhuis is werkzaam als dakdekker Almere

   Dakdekker Almere is niet alleen werkzaam in de binnenstad maar ook daarbuiten! Bij ons heeft u altijd maar een aanspreek punt. Een van onze account managers zal u begeleiden door het gehele traject en is altijd bereikbaar voor u. Of het nou gaat om een complete dak renovatie of over uw nieuwe energie zuinige woning met dank aan een dakisolatie. U ontvangt ook nog is een garantie van 10 jaar op alle dak werkzaamheden.

    

   Welke soorten dakbedekking zijn populair in Almere

   De afgelopen jaren is bitumen dakbedekking steeds populairder geworden. Bitumen dakbedekking wordt op een plat dak geplaatst. Wij leveren bitumen al circa 15 jaar en hebben dus ook enige ervaring hiermee opgebouwd. Onze professionele dakdekkers kunnen dit zeer snel en netjes op uw dak branden.

    

   Eigenhuis maakt enkel gebruik van de beste kwaliteit bitumen. Dit zal ervoor zorgen dat uw dak nog langer mee gaat. Wilt u dat de levensduur van uw dak nog langer mee gaat? Ga dan circa 2 keer per jaar het dak op en verwijder al het vuiligheid en bladeren. Algen en mossen vinden het fijn om hier tussen te zitten en dat verslechterd de levensduur van uw dak.

    

   Tip: Heeft u spoed? Via ons spoednummer kunt u snel een dakdekker Almere bereiken.Dakdekker Almere

    

   Doe nu de offerte aanvraag

    

   Call Now Button