Dakdekker Eindhoven

Kwaliteit en service staan bij Eigenhuis erg hoog in het vaandel. Onze dakdekkers in Eindhoven zijn de besten uit de regio en staan dan ook altijd klaar om u te helpen.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Geen voorrijkosten
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Eindhoven

  Kwaliteit en service staan bij Eigenhuis erg hoog in het vaandel. Onze dakdekkers in Eindhoven zijn de besten uit de regio en staan dan ook altijd klaar om u te helpen.

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Geen voorrijkosten
  ✅ De scherpste prijzen en top vakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   1. Home
   2. /
   3. Dakdekker Eindhoven

   De verschillende diensten van ons dakdekkersbedrijf in Eindhoven

    

   Wij van Eigenhuis bieden verschillende diensten aan. Ons dakdekkersbedrijf in Eindhoven helpt u graag met diverse dakwerken. Een aantal van die werken sommen wij hieronder voor uw op.

   Platte daken

   Platte daken leggen is voor ons geen enkel probleem

   Bitumen daken

   Ons dakdekkersbedrijf maakt enkel gebruik van de hoogste kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Een daklekkage is enorm vervelend, maar door Eigenhuis snel en nauwkeurig opgelost

   Bitumen afwerking

   Bij het leggen van een bitumen afwerking werken onze dakspecialisten zeer nauwkeurig, zodat er geen lekkages ontstaan

   Dak isolatie

   Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

   Pannen daken

   Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

   Platte daken

   Het leggen van platte daken is voor ons bedrijf geen enkel probleem

   Bitumen daken

   Een dakbedekking met isolatie verhoogt de waarde van uw woning en zorgt voor energiebesparing

   Daklekkage

   Wij plaatsen al 30 jaar lang dakpannen en kunnen dan ook probleemloos uw dakpannen vervangen.

   Woon inspiraties Rtl 4

   Een gratis dakinspectie in Eindhoven

   Denkt u dat uw dak versleten is en er dakonderhoud uitgevoerd moet worden? Bij Eigenhuis bent u dan aan het juiste adres. Wij komen namelijk eerst een gratis dakinspectie in Eindhoven voor u uitvoeren. Zo weet u precies wat er aan uw dak moet gebeuren en geeft u niet onnodig veel geld uit.

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en platte daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Onze spoedservice voor een daklekkage in Eindhoven

   Een lekkage is natuurlijk enorm vervelend en wanneer er een daklekkage in uw dak in Eindhoven ontstaat, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Speciaal voor deze situaties hebben wij een noodnummer opgezet. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar en maar liefst zeven dagen per week. Zo staan wij echt altijd voor u klaar!

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekker

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   De beste dakdekker van Eindhoven

   Eigenhuis komt uit de omstreken van Eindhoven en werkt al circa dertig jaar lang op het dak. Sinds 1992 zijn wij al werkzaam als dakdekker in Eindhoven, waarna wij tien jaar later ons werkgebied uitgebreid hebben naar diverse andere steden. Wellicht heeft u onze busjes al eens zien rijden of ons op de daken zien staan. Bij Eigenhuis maken wij enkel gebruik van de beste materialen. Hierdoor kunt u vertrouwen op een uitstekend resultaat van uw nieuwe of herstelde daken.

   Een dakreparatie in Eindhoven binnen zestig minuten

   Heeft u last van een daklekkage in Eindhoven en omgeving? Eigenhuis Dakdekker Eindhoven zal ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Met dank aan onze spoedservice kan een dakdekker al binnen zes uur bij u aan huis zijn. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kosten van de schade niet te hoog oplopen. Mocht u hier gebruik van willen maken, bel dan ons noodnummer: +316 528 32 669. Wij zorgen dat we binnen korte tijd bij u op het dak staan en de daklekkage in Eindhoven tot in de puntjes op zullen lossen. Zo voorkomen wij verergering van de schade, waardoor u uiteindelijk nog verder van huis bent.

   Bel uw dakdekker nabij Eindhoven voor dakonderhoud en een dakrenovatie

   Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Eindhoven die al jaren reparaties aan het dak verricht? Eigenhuis dakdekker is werkzaam in Eindhoven en omstreken. Voor een offerte aanvraag kunnen wij binnen 24 uur bij u aan huis zijn. Heeft u net een nieuwe woning en bent u onzeker over de staat van het dak? Maak dan gebruik van onze gratis dak inspectie service. Bent u op zoek naar een ervaren regionale dakdekker in Eindhoven? Bel dan naar: +31403046319

   Dakdekker op dak

   Daklekkage in Eindhoven

   Heeft u een daklekkage in Eindhoven? Dan mag u niet te lang wachten om een specialist in te schakelen. Een daklekkage kan vervelende gevolgen hebben voor het huis in Eindhoven. Zo kan de lekkage zorgen voor ernstige schade aan het dak en zelfs instorting, waardoor er waterschade kan ontstaan aan vloeren en uw inboedel. Om dat te voorkomen, doet u er goed aan om Eigenhuis Dakdekker in te schakelen; we zijn al jaren dé dakspecialist voor daklekkage in Eindhoven en omgeving. We zijn er ook voor u wanneer het gaat om een spoedklus. Neem contact met ons op als u uw daklekkage in Eindhoven snel en goed opgelost wilt hebben.

   De populairste dakbedekking in Eindhoven van het moment

   Momenteel is bitumen dakbedekking het meest populair in Eindhoven en omstreken. Dit plaatst onze dakspecialist in Eindhoven alleen op platte daken en dat gebeurt met een brander. Al tientallen jaren zijn wij hiermee bezig, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat dit één van onze specialiteiten is. Alle dakdekkers bij Eigenhuis zijn VCA gekeurd. Wij raden u dan ook aan om het advies van onze dakdekkers zorgvuldig op te volgen. Zo zullen we u een aantal tips geven hoe u ervoor kunt zorgen dat de levensduur van het bitumen dakbedekking zo lang mogelijk mee gaat.

   Een tipje van de sluier: een plat dak kunt u veilig betreden mits de weersomstandigheden rustig zijn. Verwijder minstens twee keer per jaar alle vuiligheid en bladeren van het dakbedekking af. Door al het vuiligheid en bladeren kunnen er algen en mossen op het dak ontstaan. Dat is slecht voor de levensduur van het dak. Haalt u af en toe de bladeren weg? Dan houdt u het dak ook zelf in goede conditie en zult u minder vaak dakonderhoud en dakrenovatie in Eindhoven uit moeten voeren.

   Wat betekent dakwerken in Eindhoven en wat zijn de verschillende soorten?

   Dakwerken is een naam dat is ontstaan door alle lagen die het dak van het gebouw vormt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende dakwerken, namelijk hellende daken en horizontale daken. De belangrijkste functie van dakwerken is eigenlijk de bescherming van het dak tegen slechte weersomstandigheden. Hierbij kan men denken aan sneeuwval, regen en harde wind. Ook heeft dakwerken een andere belangrijke functie. Het speelt namelijk ook een zeer belangrijke rol in de isolatie van het gebouw. Dakwerken houdt de slechte weersomstandigheden buiten en houdt de warmte binnen. Naast deze twee belangrijke functies van dakwerken speelt de aanzicht ook een belangrijke rol. Vooral de oude gebouwen hebben verschillende sierelementen op het dak. Nieuwe gebouwen hebben voornamelijk een strak design. Wij houden ons bezig met dakisolatie, dakreparatie, dakonderhoud en dakrenovatie in Eindhoven.

   Uw dakspecialist uit Eindhoven voor een reparatie met spoed

   Heeft u na een storm last van een daklekkage bij uw woning? Voor dit soort gevallen kan onze dakspecialist in Eindhoven zeer snel ter plaatse zijn. Een aantal van onze medewerkers zijn gevestigd in Eindhoven en kunnen al binnen één uur bij u aan huis zijn. Natuurlijk speelt wel de drukte een rol hierin. Wij garanderen een volledige dakreparatie binnen zes uur. Ook wanneer er dakpannen vervangen moeten worden in Eindhoven kunt u bij ons terecht. Heeft u een spoedservice nodig? Dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de schade te beperken. Daarnaast zijn wij werkzaam in heel Nederland voor reparaties, zowel spoedklussen als minder spoedeisende klussen.

   Eigenhuis dakdekker Eindhoven inschakelen voor een gratis dakinspectie?

   Woont u in Eindhoven of omstreken (straal van 40km)? Heeft u zojuist een nieuwe woning? Neemt u liever het zekere voor het onzekere of moeten er dakpannen vervangen worden in Eindhoven? De status van het dak is voor vele mensen hogere wiskunde om te controleren. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij Eigenhuis; hét dakdekkersbedrijf nabij Eindhoven. Bij Eigenhuis dakonderhoud heeft u recht op een gratis dakinspectie. Een van onze VCA gekeurde specialisten zal het dak op gaan en u daarna het beste raad geven. Voorkomen is beter dan genezen. Wij helpen u graag bij een goede conditie van uw daken en grijpen graag op tijd in. Neem vandaag nog contact op met ons, dan komen wij snel bij u langs.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte aan
   Chat openen
   1
   💬 Hulp nodig?
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker