qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Dak montage Nederland

Voor waterdicht vakmanschap!

Wilt u een dakraam laten plaatsen?

Dakramen zijn uitgegroeid tot een van de meest gebruikte raamstijlen van Nederland. Buiten dat het er goed uitziet, zijn ze ook nog is heel handig: een dakkapel is een perfecte manier om hoofdruimte te creëren waar het anders moeilijk zou zijn om te kunnen staan. Dakramen plaatsen is een ideaal middel om kamers meer ruimte en licht en sfeer te geven.

Wij kunnen verschillende soorten dakramen bij u maken, zoals houten dakramen, kunstof dakramen en metalen dakramen. Het is volledig aan u welk soort dakraam het beste past bij u interieur. Eigenhuis dakspecialist kan dakramen plaatsen of dakramen vervangen en ook de dakramen aftimmeren behoort tot onze werkzaamheden.

Vraag vandaag nog een offerte voor dakramen inclusief montage aan bij ons. Of bel voor advies op maat!

 

  • Tot 15 jaar garantie
  • Al ruim 20 jaar ervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers

Wilt u een lichtkoepel laten plaatsen?

Heeft u liever een lichtkoepel dan een dakraam? Ook dat kunnen wij van Eigenhuis dakspecialist voor u plaatsen. Een lichtkoepel op een plat dak verhoogt de sfeer in uw  woning met gratis daglicht. Wij zullen u helpen met het uitkiezen van de juiste koepel voor uw woning. Wat voor verschillende soorten lichtkoepels kunnen wij plaatsen? losse koepels, dakkoepels met opstand, lichtkoepels die ventileren en lichtkoepels die als daktoetreding te gebruiken zijn. Daarnaast plaatsen wij ook als bijna enigste licht tubes voor gratis daglicht op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor een strak design en optimale isolatie hebben wij vlakke lichtkoepels met glas.

 

  • Partner van Google
  • Gratis dakinspecties
  • Uw woning stijgt in waarde

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Bent u benieuwd naar ons werk?

Gelegd dak met lichtkoepels

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Bent u benieuwd naar ons werk?

Gelegd dak met lichtkoepels

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now Button