Dakdekker Den Haag

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dakdekker Den Haag is de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Den Haag

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   1. Home
   2. /
   3. Dakdekker Den Haag

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Bitumen afwerking

   Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkage's

   Dak isolatie

   Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

   Pannen daken

   Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Woon inspiraties Rtl 4

   Gratis dakinspectie bij Dakdekker Den Haag

   Is uw huidige dak versleten? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energie zuinige woning? Dan bent u bij dakdekker Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf en voeren gratis dak inspecties uit voordat wij een offerte opstellen.

    

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en bitumen daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Spoedservice van dakdekker Den Haag

   Is er een lekkage bij u ontstaan? Wij begrijpen dat u dit z.s.m. wilt hebben opgelost. Hiervoor hebben wij een speciaal noodnummer laten opzetten. Voor iedereen die echt in nood zit! Het noodnummer is 24 uur bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Dakdekker Den Haag: onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Bent u op zoek naar de beste dakdekker Den Haag?

   Wellicht kent u ons al van RTL 4? Eigenhuis dakdekkersbedrijf de dakdekker professional uit Den Haag. Wij zijn al 30 jaar werkzaam in de dakdekkers branche en werken sinds 2002 in Den Haag. De levensduur van u dak moet natuurlijk zo lang mogelijk zijn en daarom werken wij alleen met de beste materialen. Mankeert er alsnog iets aan uw dak? Dakdekker Den Haag biedt een garantie van 10 jaar aan op onze dak werkzaamheden.

    

   Bel dakdekker Den Haag voor al uw dak reparaties

   Heeft u last van een lekkage of heeft u met spoed een dak reparatie nodig? Neem dan contact op met Dakdekker Den Haag. Wij zijn werkzaam in de Regio Den Haag en zullen binnen 24 uur bij u op locatie aanwezig zijn. Vind u dat niet snel genoeg? Wij bieden altijd nog een spoedservice aan waarbij wij binnen 12 uur bij u aanwezig zullen zijn. Bel dan ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​

    

   Welke soorten dakbedekking zijn populair in Den Haag

   Het begint steeds populairder te worden en niet alleen in Den Haag maar door het hele land. Bitumen dakbedekking! Onze professionele dakdekkers hebben hier al 20 jaar lang ervaring mee en kunnen dit zeer snel bij u leggen/branden. Waarom bitumen dakbedekking zo populair is? U kunt het zelf betreden en ervoor zorgen dat uw dak langer mee gaat.

    

   Betreed zo’n 2 keer per jaar uw dak met een bezem en veeg alle vuiligheid van het dak af. Bladeren, mossen en algen kunnen de levensduur van uw dak verslechteren. Wilt u meer informatie over een plat dak met bitumen dakbedekking? Woont u in Den Haag of omstreken. Dakdekker Den Haag helpt u graag verder!

    

   Werkzaam als dakdekker Den Haag

   Dakdekker Den Haag is werkzaam binnen Den Haag en omstreken tot 40km afstand. Binnen 24 uur kunnen wij uw dak controleren voor een vrijblijvende offerte aanvraag. Mocht u zojuist een nieuwe woning hebben en heeft u geen idee over de status van uw dak. Hiervoor bieden wij gratis dak inspecties aan! Voor een ervaren regionale dakdekker kunt u bellen naar +316 52 832 669. Daarnaast zijn wij ook actief als dakdekker Rotterdam. Ook voor een dakdekker in de regio Rotterdam kunt u contact met ons opnemen.Dakdekker Den Haag

    

   Doe nu de offerte aanvraag

    

   Chat openen
   1
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker

   Vul hier onder het formulier in