qode-eliptic-slider

Last van een lekkage? Bel meteen ons spoednummer en wij zijn binnen 12 uur bij u!

Eigenhuis dakspecialist heeft meerdere vestigingen zitten in het zuiden en het middan van het land. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u lekkage zo snel mogelijk word opgelost. Daarboven op bieden wij ook nog is als enigste tot 15 jaar lang garantie. Heeft u last van een lekkage? Maak dan dezelfde dag nog een afspraak voor uw daklekkage. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en kunnen bij u dus nog dezelfde dag uw lekkage komen oplossen!

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Laat uw daklekkage gratis opsporen door Eigenhuis dakspecialist!

Niks is vervelender dan het onnodig te moeten betalen van een dakdekker omdat u dacht dat u een daklekkage had en dit echter niet het geval was. Daarom voeren wij altijd een gratis dakinspectie uit ter waarde van maar liefst €37,50! Twijfelt u of u een daklekkage heeft? Laat uw twijfels u dan niet tegenhouden en schakel ons in voor een dak reparatie van bijvoorbeeld uw platte dak! We werken alleen met VCA gecertificeerde werknemers en we geloven in de kwaliteit van onze materialen en ons vakwerk. U zult dus lang plezier hebben van onze werkzaamheden! Door onze vele jaren ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist in de wereld van de dakdekkersbedrijven. Wij werken met grote vakkundigheid en nauwkeurigheid waardoor onze werkzaamheden altijd netjes afgehandeld worden. Daardoor is ook elk resultaat hetzelfde bij ons dakdekkersbedrijf! Het eindresultaat zal precies hetzelfde worden als hoe u het voor zich zag. We luisteren te allen tijde naar uw wensen en zullen deze zoveel mogelijk verwerken tijdens de reparatie van uw dak.

Meld spoed daklekkage

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Een 24/7 spoedservice speciaal voor dak lekkage’s!

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een daklekkage is. Daarom kunnen wij  al binnen 2 uur bij u zijn! Zodra wij het dak lekkage hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een prijs opgaaf en na een akkoord daarvan kunnen wij direct aan de slag.

 

Eigenhuis dakspecialist staat voor:

✓ Scherpe prijzen

✓ 24/7 Service

✓ Gratis dak inspectie

✓ Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)

✓ VCA gecertificeerde werknemers

✓ Partner van Google

✓ Betrouwbaarheid!

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over daklekkages

  Daklekkage

  Een daklekkage kan voor veel problemen zorgen als u er niet op tijd wat aan laat doet. Een lekkage ontstaat vaak na een flinke regenbui wanneer het dak voor een langere tijd niet goed is onderhouden. Doordat het dak niet goed is onderhouden of niet op tijd is gecontroleerd kan er schade ontstaan. Deze schade kan uiteindelijk resulteren in een daklekkage.

   

  Het vinden van een daklekkage is niet eenvoudig. Vaak kunt u moeilijk op het dak komen om te controleren of er schade is. Daarnaast is het repareren van een daklekkage moeilijk en alleen weggelegd voor dakdekkers. Om waterschade te voorkomen doet u goed om een daklekkage te laten opsporen en repareren door een ervaren dakdekker. Beginnende waterschade kan eenvoudig opgelost worden. Ernstige waterschade is moeilijk te verhelpen en kan voor hoge kosten zorgen.

  Daklekkage repareren

  Wij helpen u graag bij het opsporen en repareren van een daklekkage. Afhankelijk van de grote van de lekkage zullen we een passend advies geven. Samen met u bespreken we de opties en kiezen voor de optie die het beste past bij uw situatie.

   

  Wanneer een daklekkage slecht is gerepareerd kan het probleem snel weer terugkeren. Naast dat het veel tijd in beslag neemt zullen de kosten ook oplopen. Zorg er daarom voor dat u een vakkundige dakdekker inschakelt.

  Wat zijn de oorzaken van daklekkage?

  De oorzaken van een daklekkage kunnen uiteenlopend zijn. De meest voorkomende oorzaak van een daklekkage is een slecht onderhouden dak. De dakbedekking is beschadigd en niet meer waterbestendig. Dit kan zowel bij een plat dak als een schuin dak het geval zijn. Een flinke storm kan ook de oorzaak zijn van een daklekkage. Zo kunnen dakpannen verschuiven of van het dak vallen waardoor er schade en uiteindelijk een lekkage kan ontstaan. Maar ook een verstopte dakgoot of een gevallen tak kan een lekkage veroorzaken. Wat wij ook regelmatig zien is de daklood de oorzaak is. Het kan zijn dat het daklood niet goed is afgewerkt waardoor er water wordt opgehoopt. Ook slecht afgewerkte randen kunnen uiteindelijk zorgen voor een lekkage.

  Welke schade dekt de verzekering?

  De kosten voor het reparen van een daklekkage kunnen flink oplopen. Ook de kosten aan de uw spullen in huis wilt u natuurlijk hebben vergoed. Helaas is moeilijk om te zeggen of de schade wordt gedekt door uw verzekering. Een opstalverzekering vergoed vaak de gevolgschade aan spullen in huis. De kosten voor het repareren van de schade zijn voor eigen rekening. Toch blijft het lastig om van te voren te bepalen of de schade wel of niet wordt gedekt. U kunt het beste foto’s maken van het lek en de schade en daarna contact opnemen met uw verzekeraar. Op deze manier weet u zeker of de daklekkage wordt verzekerd.

  Hoe herkent u een daklekkage?

  Er zijn verschillende signalen waaraan u kunt herkennen dat u last heeft van een daklekkage. Het probleem bij het herkennen van een daklekkage is dat het vaak ontstaan op plekken waar bewoners niet vaak komen. Denk aan de zolder, garage of opslagplaats. Vochtplekken op het plafond of op de muur zijn alarmbellen voor een lekkage. Doordat het water van buiten naar binnen in de muren trekt ontstaan er gele vlekken of andere vormen van verkleuring. Ook laat verf en behang los doordat er water in de muren trekt.

   

  Ruikt het muf in huis? Dan is de kans aanwezig dat er in huis schimmelvorming is. Dit betekent dat u al voor een langere tijd last hebt van een lekkage. Wanneer water voor een langere tijd de ruimte heeft ontstaat er schimmel.

  Daklekkage, wat te doen?

  U heeft een daklekkage gevonden of denk dat u last heeft van een daklekkage? Het klinkt logisch maar bij een daklekkage is het van belang dat u direct actie onderneemt. Loopt er water het huis in? Probeer dan het water op te vangen. Zit de lekkage in de buurt van elektrische draden of apparaten? Zorg dan dan dat de stekker uit het stopcontact is.

   

  Daarna moet u een dakdekker inschakelen. Wij zijn snel ter plaatse en repareren uw daklekkage vakkundig. Hoe eerder het lek is opgelost hoe minder schade u heeft.  

  Gevolgen van een daklekkage

  We weten dat een daklekkage voor vervelende schade kan zorgen. Maar wat zijn precies de gevolgen van deze schade? Als eerste is het natuurlijk een financiële last om de lekkage en eventuele andere schade te laten repareren.

   

  Een lekkage kan negatieve gevolgen hebben voor de stevigheid van uw dakconstructie. Het water zorgt er namelijk voor dat er houtrot ontstaan. Bent u er snel genoeg bij dan kan houtrot herstelt worden. Heeft het water langer de tijd gehad? dan is er dan kans dat balk in de dakconstructie vervangen moet worden. Dit kan betekenen dat heel uw dakconstructie vervangen moet worden.Gelukkig is dit alleen in de meest ernstige situaties het geval.

   

  Naast houtrot kunnen vochtplekken en schimmels een gevolg zijn van daklekkage. Het zorgt vaak voor een muffige, onaangename geur en kan slecht zijn voor de gezondheid.

  Call Now Button