qode-eliptic-slider

Is uw dak aan vervanging toe? Bel meteen ons spoednummer en wij zijn binnen 12 uur bij u!

Bent u toe aan een nieuwe dakbedekking of is uw bestaande toe aan een renovatie? Eigenuis, beschikt over een ruim assortiment dakbedekking. Welk materiaal geschikt is voor uw dak? Dat weten onze specialisten maar al te goed! Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Bij een slecht dak maakt men zich vooral zorgen over regenbuien die kunnen zorgen voor lekkage. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen gratis en vrijblijvend uw dakpannen inspecteren. Wilt u het dak laten vervangen? Maak dan dezelfde dag nog een afspraak voor uw dak vervanging.

Heeft u zelf een plat dak of een licht hellend dak? Dan is een bitumineuze dakbedekking de ideale oplossing voor u. Deze daken hebben van zichzelf al een levensduur van 20 tot en met 30 jaar. Dit alles is afhankelijk van de gekozen materialen en kwaliteit, de gekozen dakconstructie en het onderhoud van het dak. Een Bitumen dak is geheel waterdicht. Bitumen staat van zichzelf bekend als een uitermate waterkerend middel en omdat het dak plat en geen windstoten kan opvangen zal de kans op waterschade zeer klein zijn.

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Heeft u een nieuwe woning gekocht of is uw dak aan vervanging toe?

De specialisten van Eigenhuis zijn er om uw dak te vervangen. Ook zijn zij er om u vakkundig advies te geven over alle verschillende soorten daken die van toepassing kunnen zijn voor uw huis. Om te weten of we uw dak moeten renoveren, vervangen of vernieuwen, voeren wij eerst een dakinspectie of een lekdetectie bij u uit. Eigenhuis dakspecialist voert deze inspecties ter waarde van €37,50 dan ook gratis bij u uit. Met de ondertussen 30 jaar ervaring hebben zij al veel verschillende daken gerenoveerd en vervangen. Bent u benieuwd naar de kosten hiervan ga dan verder naar onze offerte aanvraag pagina.

 

✓ Scherpe prijzen

✓ 24/7 Service

✓ Gratis dak inspectie

✓ Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)

✓ VCA gecertificeerde werknemers

✓ Partner van Google

✓ Betrouwbaarheid!

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Een 24/7 spoedservice speciaal voor een nieuw dak!

Weet u dat er iets mis is met uw dak, maar weet u niet of u voor een renovatie of een complete vernieuwing van uw dak moet gaan? Bel ons dan gerust op voor een dak inspectie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen al binnen 2 uur bij u aan huis zijn. Wanneer wij deze dakinspectie bij u uitvoeren, is deze compleet gratis! We inspecteren uw woning of bedrijfspand zorgvuldig en stellen daarna vast wat er met het dak moet gebeuren. Onze VCA gecertificeerde dakdekkers zullen vervolgens uw dak renoveren, vernieuwen of vervangen. En zien wij bijvoorbeeld dat uw dakpannen en gevel erg vies zijn? Dan kunt u deze ook door ons laten reinigen!

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Dakdekker gelegd dak

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze Google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over dak vervangen

  Dak vervangen

  Het vervangen van uw dak is niet een keuze die even snel maakt. Er komen veel zaken bij kijken zoals de keuze van de dakbedekking en de constructie van het dak. Naast dat het flinke ingreep is, kan het ook een grote kostenpost zijn. Het is dus belangrijk om goed te overwegen wat de mogelijkheden zijn. Het voordeel van een dak vervangen is dat het kunt combineren met bijvoorbeeld dakisolatie of zonnepanelen.

  Onze dakspecialisten staan voor u klaar

  Wij ondersteunen u graag bij het vervangen van uw dak. Samen doorlopen we verschillende stappen om zo tot de beste keuze te komen. Het is goed op een plan op te stellen met de eisen en/of wensen die u heeft. Met onze ervaring weten kunnen wij u voorzien van een passend advies.

  Dak vernieuwen of renoveren?

  Er is een verschil tussen het dak vernieuwen en het dak renoveren. Bij het dak vernieuwen wordt zowel de dakbedekking als de dakconstructie aangepakt. Wanneer u uw dak laat renoveren betreft het vaak het vervangen van uw dakbedekking. Laat altijd een dakdekker langskomen om samen met u te bepalen wat het beste past. Wij inspecteren het dak grondig en bepalen op basis hiervan wat de huidige status van uw dak.

  Wanneer moet een dak vervangen worden?

  Wanneer u uw dak moet vervangen is natuurlijk afhankelijk van staat. Heeft u last van schimmel en is de dakconstructie aangetast? Dit zeker een moment waarin het verstandig is om uw dak te vervangen. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan wanneer u ervoor kiest om de constructie verder te laten roten. Er zit een prijskaartje aan, maar er zijn weinig andere keuzes. Naast schimmel zijn er ook andere problemen zoals houtwormen of slecht onderhoud.

  Wat zijn de kosten voor het vervangen van een dak?

  De prijs voor het vervangen van een dak is te bepalen aan de hand van een aantal factoren. Het is moeilijk om van te voren te bepalen wat het precies gaat kosten. Het soort dak heeft veel invloed. Ook zaken zoals het oppervlakte, de dakbedekking en het aantal arbeidsuren bepalen de prijs van het dak. Voor een exacte prijs is het goed om een offerte aan te vragen. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing.

  Problemen met asbest?

  Het kan voorkomen dan uw dak nog voorzien is van asbest. Vroeger werden asbestplaten en dakleien gebruikt als dakbedekking. Asbest mag sind 1993 niet meer gebruikt worden. Wanneer u last heeft van asbest doet u er goed aan om dit te vervangen. Asbest is schadelijk voor gezondheid en moet vakkundig worden verwijderd. Ga vooral niet zelf aan de slag met het verwijderen van het asbest. Naast dat het verboden is, is het gevaarlijk voor uw gezondheid wanneer u stofdeeltjes inademend. U moet een gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf inschakelen voor het verwijderen van uw asbest. Wanneer het asbest is verwijderd helpen wij graag bij het plaatsen van een nieuw dak.

  Vergunning nodig?

  Het aanvragen van een vergunning voor een nieuw dak kan noodzakelijk zijn. Wanneer de draagconstructie van het dak wordt aangepast of u uw dak aanpast in hoogte, breedte of dikte is een vergunning noodzakelijk.

   

  U kunt eenvoudig een vergunning aanvragen bij de gemeente. Weet u niet zeker of een vergunning nodig heeft? Geen probleem! Vraag het aan onze dakdekker. Wacht hier niet te lang mee. Het aanvragen van een vergunning duurt altijd een paar weken. U wilt niet dat alles klaar is voor het nieuwe dak en u alleen moet wachten om een vergunning. Bekijk Omgevingsloket.nl om te controleren of u een vergunning nodig heeft.

  Samen het dak vervangen met uw buren

  Wanneer u in een rijtjeshuis woont kunt u de kosten drukken door samen met de buren uw dak te vervangen. Door beide daken te vervangen bespaart u op arbeidsuren. Daarnaast voorkomt u dat er zwakke plekken ontstaan wanneer u dak grenst aan een kwalitatief slechter dak.

  Subsidie nieuw dak

  Ook kunt u de kosten drukken door gebruik te maken van subsidies. Landelijke subsidies voor het vervangen van uw dak zijn er niet. Wel kunt u een beroep doen op subsidies wanneer u uw woning verduurzaamt. U kunt subsidie ontvangen wanneer u energiebesparende maatregelen zoals dubbel glas en dakisolatie. Neemt contact op met gemeente om te controleren over er subsidies beschikbaar zijn. Vaak is het dat u naast het isoleren van uw dak ook een andere energiebesparende maatregel moet nemen om aanspraak op de subsidie te kunnen doen.

   

  Ook kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten vervangen en zonnepanelen te installeren. Helaas is hier geen landelijke subsidie meer voor beschikbaar. Wel zijn er enkele gemeenten die hier nog subsidie voor beschikbaar hebben. Daarnaast zijn zonnepanelen enorm interessant vanwege het rendement. U wekt zelf groene stroom op waardoor u bespaart op uw  energierekening. U kunt al snel 600 euro per jaar besparen wanneer u 10 zonnepanelen op uw dak hebt liggen.

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker