qode-eliptic-slider

Eigenhuis staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Wilt u geld besparen? Dat kan met een dak renovatie!

Een dak moet goed onderhouden worden. Dit zodat u voorkomt dat kleine beschadigingen zoals: zoals verschoven dakpannen op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak de aanleiding worden van daklekkages en of een complete dak renovatie. Hierdoor zullen de kosten dus ook beperkt blijven mits u er op tijd bij bent. Daarom is het verstandig om een gratis dak inspectie door Eigenhuis dakspecialist te laten uitvoeren. U kunt ons dus een gratis dakinspectie laten uitvoeren en daarna krijgt u van ons een advies of er wel of geen renovatie nodig is en wat daarvan de kosten zullen zijn.

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Wacht u echt te lang met de dakrenovatie, dan kan het zelf zo zijn dat de dakconstructie ongemerkt aangetast wordt en een compleet nieuw dak (inclusief dakconstructie) nodig is. Dan valt er een flink hogere rekening op uw mat.

 

✓ Scherpe prijzen

✓ 24/7 Service

✓ Gratis dak inspectie

✓ Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)

✓ VCA gecertificeerde werknemers

✓ Partner van Google

✓ Betrouwbaarheid!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Eigenhuis dak

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze Google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over dak renovaties

  Dakrenovatie

  Wanneer u een dak compleet laat vervangen of gedeeltelijk spreken we over een dakrenovatie. Het kan gebeuren dat naar een x aantal jaar uw dak schade oploopt en deze schade moet worden hersteld. Hoe u hier achter komt? Laat een dakinspectie uit voeren door ons en wij kunnen u vertellen of u dak nog in perfecte conditie staat of dat er wellicht een dakrenovatie nodig is. Wanneer u deze laat uitvoeren dan heeft u weer jarenlang een waterdicht dak boven u hoofd. Het is wijs om te luisteren naar dit advies maar niet verplicht! Want de risico’s zijn natuurlijk voor u zelf als u geen dakrenovatie laat uitvoeren. De kans dat de schade dan groter zal worden is groot. Het kan ook zo zijn dat uw dakconstructie zo erg wordt aangetast dat het gehele dak moet worden vervangen. Terwijl als u erop tijd bij was slechts een gedeelte van het dak moest worden gerenoveerd.

  Dakrenovatie door een erkend dakdekkersbedrijf

  Er zijn meerdere klasmannen die thuis aan klussen werken en reparaties uitvoeren. Dit kan wellicht een goede oplossing voor u zijn maar niet iedereen werkt dagelijks op het dak zoals ons. Wilt u dat alles netjes wordt uitgevoerd en wilt u het best haalbare resultaat? Kies dan voor Eigenhuis dakdekkers en wij ontnemen al u zorgen! Het zou toch balen zijn als u na 6 maanden al last heeft van een dak lekkage. Wij weten ook van welke top materialen wij gebruik moeten maken en zorgen ervoor in combinatie met onze techniek dat u dak zo lang mogelijk meegaat.

  Wanneer is een dakrenovatie nodig?

  In de volgende gevallen kan het nodig zijn dat uw dak toe is aan een renovatie. Mocht het hevig hebben gestormd en zijn er dakpannen naar beneden gevallen. Dan is een renovatie zeker nodig. Maar check ook altijd even over er geen dakpannen zijn verschoven. Heeft u een plat dak? Ga dan 2 keer per jaar het dak op en controleer of er geen scheurtjes in het bitumen zitten. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen al binnen 24 uur bij u aan huis/dak zijn om een dakinspectie uit te voeren. Hoe sneller hoe beter!

  Soort dakbedekking kiezen

  Weet u niet welk soort dakbedekking u moet kiezen? Heeft u een plat dak? Dan raden wij u aan om voor een bitumen dakbedekking te gaan. Eigenhuis dakdekkers maakt enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen en dankzij onze 30 jaren aan ervaring zullen wij ervoor zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat. Een bitumen dakbedekking kan het zwaar te verduren hebben in de winter en herfst. Probeer daarom om regelmatig uw dak te controleren en schoon te maken mocht dat nodig zijn. Mossen, Algen en stilstaand water kan de levensduur van uw dak verminderen. Heeft u een schuifdak? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van dakpannen. Dakpannen zijn het populairste in Nederland voor schuine daken. Het mooie aan dakpannen dat is het aanbod. Ze zijn er werkelijk in alle kleuren! Dakpannen leggen doen wij al sinds het begin dus ook hierin hebben wij in de loop der jaren enige ervaring opgebouwd. Met als resultaat dat wij dit voor een zeer scherpe prijs kunnen aanleggen bij u!

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker