Dakdekker Etten Leur

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Etten Leur

  Eigenhuis levert altijd de beste kwaliteit en service. Onze dakdekkers zijn de beste van de regio en u kunt dan ook altijd bij ons terecht!

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en top vakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   De verschillende diensten van ons dakdekkersbedrijf in Etten-Leur

    

   Als dakdekkersbedrijf in Etten-Leur zijn wij specialist op het gebied van daken. Wij kunnen u dan ook helpen met veel soorten dakwerken en met veel soorten dakbedekking in Etten-Leur. Zo kunnen wij voor u dakpannen vervangen, of gaan we aan de slag met dakisolatie. Hieronder sommen we daarom het een en ander voor u op.

   Platte daken

   Wij zijn expert op het gebied van platte daken en leggen deze dan ook snel en feilloos aan

   Bitumen daken

   Bitumen is populair, wij maken enkel gebruik van de hoogste kwaliteit bitumen voor uw dak

   Daklekkage

   Een daklekkage is door Eigenhuis zo opgelost, met onze spoedservice staan we 24/7 voor u klaar

   Bitumen afwerking

   Wij leggen een bitumen afwerking altijd zeer zorgvuldig, waardoor we lekkages voorkomen

   Dakisolatie

   Een goede dakisolatie verhoogt de waarde van uw woning én zorgt ervoor dat u bespaart op energie en geld

   Pannen daken

   Al meer dan 30 jaar leggen onze dakdekkers pannen daken, wij zijn hier dan ook expert in

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Woon inspiraties Rtl 4

   Schakel Eigenhuis in voor een gratis dakinspectie

   Als er al een tijdje niet meer naar uw dak is gekeken, bent u natuurlijk benieuwd of er dakonderhoud nodig is. Wij komen daarom met plezier een gratis dakinspectie voor uw uitvoeren. We controleren gedurende deze inspectie op verschillende zaken. Zo weet u zeker of uw dak onderhoud nodig heeft en wat er dan precies moet gebeuren.

    

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en platte daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Een spoedservice voor een daklekkage in Etten-Leur

   Een daklekkage in Etten-Leur is natuurlijk enorm vervelend en u wilt hier dan ook het liefst zo snel mogelijk iets aan laten doen. Wij van Eigenhuis staan dan voor u klaar! Speciaal voor daklekkages hebben wij namelijk een spoednummer laten opzetten. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en wanneer u dit nummer belt, komen wij dan ook zo snel mogelijk uw kant op om te helpen!

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Bent u op zoek naar een dakspecialist voor de juiste dakbedekking in Etten-Leur?

   Bij Eigenhuis dakdekkersbedrijf vindt u de beste dakdekkers van Etten Leur. Wij werken al circa 20 jaar in Etten Leur en al onze dakdekkers werken met de beste gereedschappen en materialen. Wij zorgen dan ook altijd voor de juiste en beste dakbedekking in Etten-Leur. Dit alles om ervoor te zorgen dat wij het beste dakwerk leveren zoals wij beloven. Alle werkzaamheden die wij doen zijn veilig en volgens de richtlijnen van de VCA.

   Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Etten-Leur binnen 3 uur

   Wij begrijpen dat een daklekkage nooit goed uitkomt en zeer vervelend is. Daarvoor hebben wij een spoedservice bedacht. Wanneer u in Etten Leur woont of omstreken en u zoekt een dakdekker die binnen 3 uur uw daklekkage kan repareren. Dan moet u bij Eigenhuis dakdekkersbedrijf zijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons spoednummer: 06 528 32 669​⁠​.

   Eigenhuis komt een dakreparatie of dakrenovatie uitvoeren in Etten-Leur

   Wanneer u last heeft van stormschade en op zoek bent naar een dakdekker uit Etten-Leur die vandaag nog een dakreparatie komt uitvoeren. Neem contact op met Eigenhuis dakdekkersbedrijf. Al onze dakdekkers komen uit de omgeving van Etten-Leur en kunnen daarom snel handelen. Dit omdat wij begrijpen dat een daklekkage vervelend kan zijn en snelle service heel belangrijk is.

   Heeft u een woning waarvan het dak verouderd is en weet u dat uw woning een dakrenovatie in Etten-Leur nodig heeft? Ook dan kunt u terecht bij Eigenhuis. Het is erg belangrijk dat een dakrenovatie zo snel mogelijk en goed gedaan wordt, zo voorkomt u daklekkages in een later stadium.

   Dakbedekking eigenhuis

   Welk soort dakbedekking plaatst u op een plat dak?

   Onze dakdekkers zijn de specialisten van Etten-Leur in bitumen. Op vrijwel alle platte daken ziet u bitumen dakbedekking liggen. Bij Eigenhuis dakdekkersbedrijf heeft u recht op een garantie van 10 jaar. Dit omdat wij achter ons werk staan en u graag het beste dakwerk leveren. Al onze dakdekkers maken gebruik van het beste soort bitumen en van een top brander. Dit zodat wij de strakste bitumen daken kunnen leggen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers door middel van het contactformulier of per telefoon.

   Eigenhuis dakdekkersbedrijf voert gratis dakinspecties uit in Etten-Leur en omstreken

   Wanneer u een nieuwe woning of bedrijfspand heeft gekocht en u wilt graag weten hoelang uw dakbedekking nog meegaat. Dan kunt u door Eigenhuis dakdekkersbedrijf een gratis dakinspectie laten uitvoeren. Onze dakdekkers kunnen dit dezelfde dag nog voor u doen mits u uit Etten-Leur of omgeving komt. Dit is een extra stukje service dat wij graag aanbieden. Na afloop van de inspectie neemt een van onze accountmanagers contact met u op om het rapport te bespreken. Ook kunt u bij hem terecht voor al uw vragen. Bijvoorbeeld over energiezuinig wonen en eventuele subsidies die te verkrijgen zijn.

   Dakbedekking den bosch

   Neem contact op met onze dakdekker in Etten-Leur

   Bent u op zoek naar een dakdekker of dakdekkersbedrijf in Etten-leur, dan kunt u zeker terecht bij Eigenhuis. Wij zijn echte experts als het aankomt op daken, onze dakdekkers zijn de beste van de regio. Dat betekent dat we altijd aan de slag gaan met de beste kwaliteit materialen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen, wilt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren, of bent u op zoek naar advies? Aarzel dan niet en neem even contact met ons op, wij helpen u graag!

   Chat openen
   1
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker

   Vul hier onder het formulier in