Dakdekker Den Bosch

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker in Den Bosch

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

  Vraag hier uw offerte aan

   Dakdekker in Den Bosch

   Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

   Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
   ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
   ✅ Bekend van RTL4
   ✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap
   ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

   Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

    8.500+

     

    Tevreden klanten

    35+

     

    Aantal jaar ervaring

    10

     

    Aantal jaar garantie

    Platte daken

    Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

    Bitumen daken

    Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

    Daklekkage

    Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

    Bitumen afwerking

    Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkage's

    Dak isolatie

    Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

    Pannen daken

    Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

    Platte daken

    Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

    Bitumen daken

    Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

    Daklekkage

    Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

    Woon inspiraties Rtl 4

    Gratis dakinspectie

    Heeft u net een huis gekocht en wilt u investeren in uw eigen woning op het gebied van energie zuinig? Of is uw dak van uw huidige huis versleten? Dan ben u bij ons aan het juiste aders. Eigenhuis dakdekkers is een erkend dakdekkersbedrijf. Voordat wij een offerte opstellen voeren we eerst een gratis dakinspectie uit.

     

    Wij controleren het volgende:

    • Dakgoten
    • Schoorsteen
    • Dakpannen en platte daken
    • Nokvorsten
    • Zinkwerk
    Gratis dakinspectie
    Eigenhuis dakdekker controle slide

    Spoedservice speciaal voor daklekkage’s

    U wilt natuurlijk dat een lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost. Hiervoor hebben wij een speciaal noodnummer opgezet die beschikbaar is voor iedereen die in nood zit. Dit nummer is 24/7 bereikbaar dus u bent altijd voorzien als u in nood zit.

    Daklekkage oplossen
    Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

    Benieuwd hoe wij te werk gaan?

    Doe nu de offerte aanvraag

    Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

    Willem Van Oord
    Willem Van Oord
    11:56 03 Jun 20
    Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
    Patricia Van der Weesp
    Patricia Van der Weesp
    12:22 29 May 20
    Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
    Kraus Tattoo
    Kraus Tattoo
    11:01 27 May 20
    Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
    John Van griefen
    John Van griefen
    10:23 27 May 20
    De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
    Maud Beurskens
    Maud Beurskens
    18:52 13 Feb 20
    Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
    Kevin Peeters
    Kevin Peeters
    15:22 05 Feb 20
    De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
    Henrie Berg
    Henrie Berg
    21:13 03 Oct 19
    Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
    Bart Oranje
    Bart Oranje
    16:13 30 Sep 19
    Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
    Justin Van Hengel
    Justin Van Hengel
    17:29 27 Sep 19
    Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
    Gerrit De vogel
    Gerrit De vogel
    17:00 15 Sep 19
    Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
    Volgende beoordelingen

    Ontdek onze projecten

    Doe nu de offerte aanvraag

    Dakdekker Den Bosch: de beste dakdekkers

    Sinds 1992 is Eigenhuis al werkzaam in deze branche. In 2002 hebben wij het werkgebied uitgebreid naar verschillende steden waaronder Den Bosch. We zijn begonnen als Dakdekker Eindhoven dus wellicht dat u onze busjes wel eens voorbij heeft zien komen. Om het contact met de klant persoonlijk te houden werken wij met één aanspreekpunt. Op deze manier weet u altijd bij wie u terecht kunt en kunt u altijd vertrouwen op dezelfde uitstekende service. Daarnaast werken wij met producten met de beste kwaliteit en bieden we een gratis dak inspectie aan.

     

    Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Den Bosch

    Heeft u een lekkage of andere problemen omtrent uw dak? Dakdekker Den Bosch zorgt er voor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Eigenhuis werkt met een spoedservice en dat betekent dat wij binnen zes uur bij u op de stoep kunnen staan om uw dak te repareren. Hierdoor verkleinen we de schade zodat de kosten niet al te hoog oplopen. U kunt simpel gebruik maken van deze service. Daarvoor hoeft u alleen maar het spoednummer bellen. Dit kan op +316 528 32 669. We komen zo snel mogelijk langs om de lekkage te verhelpen en om het dak te repareren.

     

    Op zoek naar een dakdekker Den Bosch?

    Bent u op zoek naar een gespecialiseerde dakdekker in Den Bosch die al jaren in het vak zit? Dan zit u bij Eigenhuis dakdekker aan het goede adres. Dakdekker Den Bosch helpt u gelijk met alle problemen omtrent uw dak. Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Hierbij kunnen wij binnen 24 uur bij u aan huis staan om uw dak te repareren. Daarnaast bieden wij ook een gratis dak inspectie aan. Onze professionele dakdekkers in Den Bosch komen bij u thuis en inspecteren het dak grondig volgens verschillende richtlijnen. Zo hoeft u niet bang te zijn over de staat van uw dak.

     

    Welk soort dakbedekking is tegenwoordig populair?

    Tegenwoordig zijn bitumen dakbedekking een van de populairste dakbedekkingen in Den Bosch en omstreken. Het is goed om te weten dat wij dit alleen op platte dagen plaatsen. Dit gebeurd met een branden door onze dakdekker Den Bosch. We zijn hier al meer dan 30 jaar bezig en daardoor kunnen wij met trots zeggen dat het plaatsen van bitumen dakbedekkingen een van onze specialiteiteten is. Daarnaast zijn al onze dakdekkers in alle regio’s VCA gekeurd. Deze dakdekkers geven tips waardoor u de levensduur van het bitumen dakbedekking zo lang mogelijk mee kan  gaan. We raden daarom aan om deze tips zo zorgvuldig mogelijk op te volgen.

     

    Een van de tips van onze dakdekker Den Bosch luidt als volgt: Als de weersomstandig gunstig zijn dan kunt u een plat dak op een veilige manier betreden. We raden aan om ongeveer twee keer per jaar alle bladeren en vuil van het dak te verwijderen. Anders kunnen hier mossen en algen ontstaan en dat is slecht voor de levensduur. Het dak blijft in een goede conditie als u hier een aantal keer per jaar naar om kijkt.

     

    Ook beschikbaar in andere steden

    Eigenhuis dakdekker is naast Den Bosch ook actief in andere steden. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief als dakdekker Eindhoven en als dakdekker Tilburg. Naast dakdekkers in Noord-Brabant zijn wij ook actief in Noord- en Zuid Holland. Onze dakdekkers zijn eenvoudig te bereiken in verschillende steden zoals dakdekker Rotterdam en dakdekker Amsterdam. Bel op ons telefoonnummer of vraag een offerte aan via onze website.

     

    Gratis dakinspectie in Den Bosch

    Bent u woonachtig in Den Bosch of omstreken en wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Dakdekker Den Bosch biedt namelijk een gratis dakinspectie aan. Het kan voorkomen dat u niet helemaal zeker bent of uw dak nog wel de juiste kwaliteit heeft. Het komt namelijk vaak voor dat mensen net te laat zijn met hun dakinspectie. De kosten hiervan kunnen soms hoog oplopen. Het is daarom van belang om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Mocht het dak niet in orde zijn dan kunnen wij dit gelijk oplossen doormiddel van een dakrepartie of een dakrenovatie. Wees daarom altijd op tijd en laat iemand uw dak inspecteren.

     

    Tip: Wist u dat, bij het laten vernieuwen van een dak en bij het inzetten van een goede dakisolatie, u een subsidie kan aanvragen bij de gemeente?

    Call Now Button