Dakdekker Den Bosch

Kwaliteit is voor Eigenhuis enorm belangrijk en kwaliteit en service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn de beste dakdekkers uit de regio en zijn altijd bereikbaar voor spoed!

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Den Bosch

  Kwaliteit is voor Eigenhuis enorm belangrijk en kwaliteit en service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn de beste dakdekkers uit de regio en zijn altijd bereikbaar voor spoed!

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en top vakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   1. Home
   2. /
   3. Den Bosch

   De diensten van ons dakdekkersbedrijf voor de beste dakbedekking in Den Bosch

    

   Bij Eigenhuis kunt u terecht voor de beste dakbedekking van Den Bosch. Ons dakdekkersbedrijf is gevestigd nabij Den Bosch en wij zijn dan dus ook altijd snel ter plaatse. Wij bieden een hoop verschillende diensten aan. Zo kunnen wij uw dakpannen vervangen in Den Bosch en bieden wij nog verschillende andere dakwerken nabij Den Bosch aan. Een aantal daarvan sommen we hieronder voor u op.

   Platte daken

   Als dakspecialisten zijn wij expert in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit bitumen, zodat uw dak op de juiste manier wordt afgewerkt

   Daklekkage

   Wij hebben een 24/7 spoedservice voor daklekkages, zo heeft u nooit lang last van een lekkage

   Bitumen afwerking

   Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkages

   Dak isolatie

   Dak isolatie zorgt ervoor dat de waarde van uw woning verhoogd en dat u minder geld kwijt bent aan energie

   Pannen daken

   Onze vakmannen hebben al 30 jaar ervaring met het leggen en onderhouden van pannen daken

   Platte daken

   Als dakspecialisten zijn wij expert in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Wij gebruiken enkel de hoogste kwaliteit bitumen, zodat uw dak op de juiste manier wordt afgewerkt

   Daklekkage

   Wij hebben een 24/7 spoedservice voor daklekkages, zo heeft u nooit lang last van een lekkage

   Woon inspiraties Rtl 4

   Een gratis dakinspectie voor dakonderhoud in Den Bosch

   Als er al een tijdje geen aandacht meer is gegaan naar uw dak, vraagt u zich vast af of uw dak onderhoud nodig heeft. U kunt dan natuurlijk een duur bedrijf inhuren, maar u kunt ook Eigenhuis inschakelen! Wij komen graag gratis een dakinspectie bij u in Den Bosch doen. Zo kunnen wij snel en gemakkelijk zien of uw dak onderhoud nodig heeft en bent u geen geld aan kwijt. Is er dakonderhoud nodig voor uw dak in Den Bosch? Dan kunt u ons daar natuurlijk direct voor inschakelen.
   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en platte daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Een daklekkage in Den Bosch? Schakel onze spoedservice in!

   Een daklekkage in Den Bosch is enorm vervelend. Het is natuurlijk niet fijn en kan behoorlijk wat schade veroorzaken. Wanneer u last hebt van een daklekkage, kunt u onze dakspecialist in Den Bosch inschakelen. Wij hebben namelijk een speciaal telefoonnummer voor daklekkages. Ons spoednummer is 24/7 bereikbaar en wanneer u te maken krijgt met een daklekkage hoeft u nooit lang te wachten, wij komen zo snel mogelijk voor een dakreparatie in Den Bosch.

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   De beste dakdekker in Den Bosch

   Sinds 1992 is Eigenhuis al werkzaam in deze branche. In 2002 hebben wij het werkgebied uitgebreid naar verschillende steden waaronder Den Bosch. We zijn begonnen als Dakdekker in Eindhoven dus wellicht dat u onze busjes wel eens voorbij heeft zien komen. Om het contact met de klant persoonlijk te houden werken wij met één aanspreekpunt. Op deze manier weet u altijd bij wie u terecht kunt en kunt u altijd vertrouwen op dezelfde uitstekende service.

   Daarnaast werken wij als erkend dakdekkersbedrijf nabij Den Bosch met producten met de beste kwaliteit en bieden we een gratis dakinspectie in Den Bosch aan. Zo weet u zeker dat u het beste onze dakdekker nabij Den Bosch in kunt schakelen. U kunt bij ons terecht voor: dakonderhoud, dakrenovatie en daklekkage in Den Bosch en omgeving. Wilt u een nieuw dak laten leggen of bent u simpelweg benieuwd naar de staat van uw dak? U kunt bij ons een gratis dakinspectie laten doen.

   Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Den Bosch

   Heeft u een daklekkage in Den Bosch of andere problemen omtrent uw dak? Onze dakdekker in Den Bosch zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Eigenhuis werkt met een spoedservice en dat betekent dat wij binnen zes uur bij u op de stoep kunnen staan voor een dakreparatie in Den Bosch. Hierdoor verkleinen we de schade zodat de kosten niet al te hoog oplopen. U kunt simpel gebruik maken van deze service. Daarvoor hoeft u alleen maar het spoednummer bellen. Dit kan op +316 528 32 669. We komen zo snel mogelijk langs om problemen zoals een daklekkage aan uw huis in Den Bosch op te lossen.

   Bent u op zoek naar een dakspecialist in Den Bosch?

   Bent u op zoek naar een gespecialiseerde dakdekker in Den Bosch die al jaren in het vak zit? Dan zit u bij Eigenhuis dakdekker aan het goede adres. Onze medewerkers helpen u gelijk met alle problemen omtrent uw dak. Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Binnen 24 uur staat er dan een dakdekker bij uw woning voor alles dat met dakwerken in Den Bosch te maken heeft. Zo kunnen we voor u het dakonderhoud in Den Bosch voor u uit handen nemen. Dat scheelt u een hoop tijd. Bovendien weten we als specialist waar we op moet letten. Zo hebben we gebreken die kunnen leiden tot een daklekkage in Den Bosch snel opgespoord. Mocht er een dakreparatie, zoals dakpannen vervangen, in Den Bosch nodig zijn, dan kunnen we dit direct uitvoeren.

   Daarnaast bieden wij ook een gratis dakinspectie in Den Bosch aan. Onze professionele dakdekkers in Den Bosch komen bij u thuis en inspecteren het dak grondig volgens verschillende richtlijnen. Zo hoeft u niet bang te zijn over de staat van uw dak. Dit kan handig van pas komen als u net bent verhuisd of uw dak er al een hele lange tijd op ligt. Onze dakdekker in Den Bosch kan uw dak ook komen isoleren – zo behoudt u in de winter uw warmte in huis en is het in de zomer een stuk koeler binnen!

   Dakbedekking eigenhuis

   Welk soort dakbedekking in Den Bosch is tegenwoordig populair?

   Tegenwoordig zijn bitumen dakbedekking een van de populairste dakbedekkingen in Den Bosch en omstreken. Het is goed om te weten dat wij dit alleen op platte daken plaatsen. Dit gebeurt met een brander door onze dakdekker in Den Bosch. We zijn hier al meer dan 30 jaar bezig en daardoor kunnen wij met trots zeggen dat het plaatsen van bitumen dakbedekkingen in Den Bosch en omgeving een van onze specialiteiten is. Daarnaast zijn al onze dakdekkers in alle regio’s VCA gekeurd. Onze dakdekker geeft tips hoe u de levensduur van uw dakbedekking in Den Bosch zo lang mogelijk kunt behouden. Volgt u de tips nauwkeurig op en laat u regelmatig dakonderhoud in Den Bosch uit voeren, dan komt dit zeker goed!

   Een van de tips met betrekking tot dakonderhoud van onze dakdekker Den Bosch luidt als volgt: als de weersomstandig gunstig zijn dan kunt u een plat dak op een veilige manier betreden. We raden aan om ongeveer twee keer per jaar alle bladeren en vuil van het dak te verwijderen. Anders kunnen hier mossen en algen ontstaan en dat is slecht voor de levensduur. Het dak blijft in een goede conditie als u hier een aantal keer per jaar naar om kijkt.

   Onze dakspecialist in Den Bosch is ook beschikbaar in andere steden

   Eigenhuis dakdekker is naast Den Bosch ook actief in andere steden. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Eindhoven en en Tilburg. U kunt ons niet alleen vinden in Noord-Brabant, maar ook in Noord- en Zuid Holland. We zijn eenvoudig te bereiken in verschillende steden zoals in Rotterdam en Amsterdam. Bel op ons telefoonnummer of vraag een offerte aan via onze website.

   Eigenhuis Dakdekking

   Gratis dakinspectie in Den Bosch

   Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren in Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u genieten van een gratis dakinspectie in Den Bosch, waarbij we goed kijken naar de kwaliteit van uw dak. Wanneer u het dak niet goed onderhoudt of het dak simpelweg erg verouderd is, dan kunnen er allerlei problemen ontstaan, zoals een lekkage. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Het is daarom van belang om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Een dakdekker in Den Bosch helpt u hier graag bij. Mocht het dak niet in orde zijn dan kunnen wij dit gelijk oplossen door middel van een dakreparatie of een dakrenovatie in Den Bosch.

   Om een dakreparatie of dakrenovatie in Den Bosch te voorkomen, is het belangrijk dat u regelmatig dakonderhoud aan uw dak in Den Bosch uitvoert. Vind u dit maar een ingewikkelde klus en wilt u het graag uit handen geven? Eigenhuis staat met een echte dakspecialist in Den Bosch voor u klaar! We voeren met plezier uw dakonderhoud in Den Bosch voor u uit. Neem contact met ons op en er staat spoedig een specialist bij u op het dak.

   Neem contact op met onze dakspecialist voor een dakrenovatie in Den Bosch

   Hebt u onze gratis dakinspectie in Den Bosch laten doen en wilt u nu graag uw dak laten onderhouden, repareren of renoveren? Of bent u er al zeker van dat uw dak toe is aan onderhoud? Ook dan kunt u natuurlijk bij Eigenhuis terecht. Wij komen graag bij u langs voor een dakreparatie, dakonderhoud of een dakrenovatie in Den Bosch. Ook voor advies kunt u ons natuurlijk altijd bereiken. Neem gerust even contact op met onze dakspecialist, we maken graag een afspraak met u.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte aan
   Chat openen
   1
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker

   Vul hier onder het formulier in