qode-eliptic-slider

Wat Eigenhuis dakspecialist wilt bereiken?

Eigenhuis dakspecialist staat voor kwaliteit, goede services en klantvriendelijkheid. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden die wij verrichten professioneel worden uitgevoerd en dat alles netjes afgehandeld wordt. Ons team weet waar ze aan beginnen en wij zorgen ervoor dat het eindresultaat er precies hetzelfde uit zal zien als het gene wat u in gedachten had. Alle materialen van Eigenhuis dakdekkers voldoen aan de Europese richt lijnen en alle werknemers van Dak montage Nederland zijn VCA gekeurd.

Eigenhuis dakspecialist staat voor kwaliteit, goede services en klantvriendelijkheid. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden die wij verrichten professioneel worden uitgevoerd en dat alles netjes afgehandeld wordt. Ons team weet waar ze aan beginnen en wij zorgen ervoor dat het eindresultaat er precies hetzelfde uit zal zien als het gene wat u in gedachten had. Alle materialen van Eigenhuis dakspecialist voldoen aan de Europese richt lijnen en alle werknemers van Eigenhuis dakdekkers zijn VCA gekeurd. Ook geven wij u een gratis dak inspecties ter waarde van €37,50-.

Tot 15 jaar lang garantie bij Eigenhuis dakspecialist

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Dit doen wij door u een garantie te geven van wel 15 jaar op al uw dakonderhoud. Dit alles met de beste garantievoorwaarden en Dak montage Nederland maakt ook nog is gebruik van de beste dakbedekkingsmaterialen. U hoeft zichzelf dus helemaal geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

Een 24/7 spoedservice speciaal voor daklekkage’s!

De drukste periode voor alle dakdekkers van het jaar is de winterperiode. Er ontstaan veel daklekkages door alle windstoten en regenbuien. Hierdoor is er dus veel dakonderhoud nodig. Wij hebben hiervoor ons spoednummer aan laten maken. Dus heeft u last van een lekkage? Maak dan dezelfde dag nog een afspraak voor uw daklekkage met dé dakdekker van Den Bosch. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en kunnen bij u dus nog dezelfde dag uw lekkage komen oplossen!

Klantentevredenheid over Eigenhuis dakspecialist

Call Now Button