qode-eliptic-slider

Last van een lekkage? Bel meteen ons spoednummer en wij zijn binnen 12 uur bij u!

Eigenhuis dakspecialist heeft meerdere vestigingen zitten in het zuiden en het middan van het land. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u lekkage zo snel mogelijk word opgelost. Daarboven op bieden wij ook nog is als enigste tot 15 jaar lang garantie. Heeft u last van een lekkage? Maak dan dezelfde dag nog een afspraak voor uw daklekkage. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en kunnen bij u dus nog dezelfde dag uw lekkage komen oplossen!

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Laat uw daklekkage gratis opsporen door Eigenhuis dakspecialist!

Niks is vervelender dan het onnodig te moeten betalen van een dakdekker omdat u dacht dat u een daklekkage had en dit echter niet het geval was. Daarom voeren wij altijd een gratis dakinspectie uit ter waarde van maar liefst €37,50! Twijfelt u of u een daklekkage heeft? Laat uw twijfels u dan niet tegenhouden en schakel ons in voor een dak reparatie van bijvoorbeeld uw platte dak! We werken alleen met VCA gecertificeerde werknemers en we geloven in de kwaliteit van onze materialen en ons vakwerk. U zult dus lang plezier hebben van onze werkzaamheden! Door onze vele jaren ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist in de wereld van de dakdekkersbedrijven. Wij werken met grote vakkundigheid en nauwkeurigheid waardoor onze werkzaamheden altijd netjes afgehandeld worden. Daardoor is ook elk resultaat hetzelfde bij ons dakdekkersbedrijf! Het eindresultaat zal precies hetzelfde worden als hoe u het voor zich zag. We luisteren te allen tijde naar uw wensen en zullen deze zoveel mogelijk verwerken tijdens de reparatie van uw dak.

Een 24/7 spoedservice speciaal voor dak lekkage’s!

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een daklekkage is. Daarom kunnen wij  al binnen 2 uur bij u zijn! Zodra wij het dak lekkage hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een prijs opgaaf en na een akkoord daarvan kunnen wij direct aan de slag.

 

Eigenhuis dakspecialist staat voor:

  • Scherpe prijzen
  • 24/7 Service
  • Gratis dak inspectie
  • Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)
  • VCA gecertificeerde werknemers
  • Partner van Google
  • Betrouwbaarheid!

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Monique Belluz
Monique Belluz
13:28 05 Feb 20
Gratis offerte en snelle service goede vakbekwame mensen die netjes werken en goede service geven 👍
Monique Belluz
Monique Belluz
13:28 05 Feb 20
Gratis offerte en snelle service goede vakbekwame mensen die netjes werken en goede service geven 👍
Wij zijn goed geholpen door eigenhuis dakspecialist, prijs kwaliteit is prima zekker een aanrader.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht

Bel nu voor een afspraak