qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want van Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Eigenhuis dakspecialist voor al uw lood en zink werk

De VCA gecertificeerde werknemers van Eigenhuis dakspecialist kunnen naast dakbedekking plaatsen, pannen daken verzorgen/plaatsen ook zinken herstellen of vervangen en koperen en kunststof dakgoten plaatsen. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken. Deze traditionele wijze blijven wij gebruiken zodat het netjes aansluit op uw huis!

 

Waarom lood en zink?

Lood en zink wordt al zolang het dakdekkersvak bestaat gebruikt met verschillende doeleinden, zoals het afdichten van daken en het gecontroleerd afvoeren van regen/hemelwater.

Een goede montage van lood en zinkwerk vereist uitermate goed vakmanschap. Bij Eigenhuis bent u aan het goede adres, wij hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vakkundige onderhoudsvrije montage.

 

Eigenhuis gebruikt lood al vele jaren als materiaal bij het bekleden van dakgoten en dat is niet zonder reden. Lood is duurzaam, betrouwbaar en heeft een bijzonder lange levensduur. Het is ideaal om vocht tegen te houden en wordt hierdoor veelal in de bouw gebruikt. Lood is ook nog is recyclebaar. In de bouw wordt vaak gerecycled lood gebruikt waardoor het voordeliger toegepast kan worden met nog altijd een uitzonderlijk lange levensduur.

 

Voordelen van lood:

  • Lood heeft een lange levensduur;
  • Al vele eeuwen in de bouw gebruikt;
  • Lood is 100% recyclebaar;
  • Lood is een duurzaam materiaal;
  • Lood is vocht- en vorstbestendig.

Is uw dakgoot van zink en toe aan vervanging?

Zinken dakgoten zijn van alle goten nog steeds het meest populair. Deze goten kunnen tegen een stootje en voeren het regenwater dan ook perfect af. Wij van Eigenhuis bevestigen deze dakgoten vrijwel wekelijks. Het traditionele materiaal is daarnaast duurzaam en heeft een authentieke uitstraling. Zink is bij lekkages ook eenvoudig te repareren.

 

Voordelen van zink:

  • zowel platte als hellende daken worden met zink bedekt
  •  zink is een flexibel en plooibaar materiaal
  •  extreem lange levensduur tot 125 jaar!
  • Volledig recyclebaar 

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht

Bel nu voor een afspraak