qode-eliptic-slider

Platte daken zijn volledig waterdicht en gaan lang mee!

Heeft u zelf een plat dak of een licht hellend dak? Dan is een bitumineuze dakbedekking de ideale oplossing voor u. Deze daken hebben van zichzelf al een levensduur van 20 tot en met 30 jaar. Dit alles is afhankelijk van de gekozen materialen en kwaliteit, de gekozen dakconstructie en het onderhoud van het dak. Een Bitumen dak is geheel waterdicht. Bitumen staat van zichzelf bekend als een uitermate waterkerend middel en omdat het dak plat en geen windstoten kan opvangen zal de kans op waterschade zeer klein zijn.

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

10 jaar lang garantie op een plat dak bij Eigenhuis dakspecialist

Wist u het al? de meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van een bitumineuze (bitumen) dakbedekking. De unieke eigenschappen van bitumen, zoals duurzame waterdichtheid, uitstekende hechting en eenvoudige verwerking zijn al jaren lang bekend in ons land. In de loop van de tijd zijn deze eigenschappen door productontwikkeling steeds verder geoptimaliseerd. Bitumen daken gaan van zichzelf al lang mee en mocht dit niet het geval zijn. Dan bieden wij daarbovenop nog is een garantie van 10 jaar. Zo willen wij graag onze klanten tevreden houden en ze met een gerust hart achter te laten. U hoeft zichzelf dus geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

 

De voordelen nog eens op een rij:

✓ Hoge temperatuurstabiliteit

✓ Hoge weerstand tegen veroudering

✓ Zeer Uv-bestendig

✓ Weinig onderhoud

✓ Geschikt voor recycling

✓ Bij toekomstig onderhoud gemakkelijk te overlagen

✓ Levensduur tussen de 10 en 25 jaar.  

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Een 24/7 spoedservice speciaal voor een plat dak!

Eigenhuis dakspecialist is tegenwoordig 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Mocht u problemen ondervinden met uw dak zoals een lekkage. Bel dan ons spoednummer en maak dezelfde dag nog een afspraak om dit te laten verhelpen. Mocht u tegen andere problemen aanlopen met uw dak. Twijfel geen moment en bel ons spoednummer!

 

✓ Scherpe prijzen

✓ 24/7 Service

✓ Gratis dak inspectie

✓ Bel ons spoednummer (binnen 2 uur bij u aan huis)

✓ VCA gecertificeerde werknemers

✓ Partner van Google

✓ Betrouwbaarheid!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Dakdekker dakbedekking

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze Google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over een plat dak vervangen

  Plat dak vervangen

  Het begint steeds populairder te worden onder de eigenaren van bedrijfspanden en woningen om hun gehele platte dak te vervangen. Waarom zij dit doen? Wanneer je een plat dak gaat vervangen heb je de optie om meteen het dat te laten isoleren. Dit scheelt u jaarlijks honderden euro’s aan energiekosten! Ook stimuleert de overheid dit project. De overheid heeft ervoor gezorgd dat u een dakdekker slechts heel laagste BTW tarief moet betalen en u kunt de kosten meenemen in uw hypotheek.

  Dakbedekking voor een plat dak

  Wij hebben al 20 jaar lang ervaring met het leggen van bitumen dakbedekking. Bent u op zoek naar een dakbedekking voor op uw platte dak dan raden wij dus ook zeker bitumen aan! Waarom? Bitumen dakbedekking is populair en dat is het al jaren. Waaruit bestaat bitumen dakbedekking? Bitumen is een substantie dat is vervaardigd uit aardolie. Een Bitumen dakbedekking kan ook tot 25 jaar lang mee gaan en dat komt omdat wij enkel gebruik maken van top kwaliteit.

  Wij vervangen uw platte dak

  Een gouden tip die wij u kunnen geven. Laat op tijd een dakinspectie uitvoeren want niemand zit te wachten op een lekkend dak! Het is dus verstandig om uw platte dak in goede staat te houden en op tijd te vernieuwen mocht dit nodig zijn. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

  Plat dak vervangen voordelen

  Wat het grootste voordeel is van een plat dak vervangen? Je krijgt er veel geld en warmte voor terug! Want zodra u het platte dak laat vervangen kunt u meteen een nieuwe dakisolatie laten plaatsen. Wij weten dat het niet niets is maar zie het als een investering. De gemeente werkt graag mee aan dit soort projecten en geven hiervoor ook subsidies weg. Neem hiervoor contact op met u gemeente wat de mogelijkheden zijn. Met dank aan dakisolatie kunt u niet alleen genieten van een constant warmer huis in de winter. Maar jaarlijks bespaart u ook heel wat op u energiefactuur.

  Wanneer uw platte dak vervangen?

  Vanwege de weersomstandigheden heeft een plate dak een kortere levensduur dan een schuin dak. Er kan namelijk van alles op uw dak blijven liggen. Water, mossen en algen zijn de grootste boosdoeners. Hoe kunt u voorkomen dat u dak een kortere levensduur heeft? Maak het regelmatig schoon en laat 1-2 keer per jaar een dakinspectie uitvoeren. Wij voeren deze dakinspecties gratis uit en kunnen ervoor zorgen dat de levensduur van uw dak optimaal blijft. Vaak is een dak reparatie al genoeg maar in sommige gevallen is het nodig om u gehele dak te laten vervangen.

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker