qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

De keramische dakpannen van Eigenhuis dakspecialist

Hoe Eigenhuis dakspecialist uw huis droog houd? Met dank aan de beste kwaliteit dakpannen houden wij al jaren uw woning of gebouw warm en droog. Onze VCA gecertificeerde werknemers kunnen u informeren over het uitgebreide aanbod dak pannen. Dakpannen worden gemaakt in veel soorten, modellen en kleuren. Hieronder wat informatie over dakpannen.

 

De meeste bestaande huizen in Nederland zijn gedekt met keramische dak pannen. Dit zijn pannen die gemaakt zijn op basis van gebakken klei. Dit zijn kwalitatief goede dakpannen en ze kunnen flink variëren in kleur en de vorm.

 

De kenmerken van keramische dakpannen zijn:

 • een prima breuksterkte
 • een goede waterdichtheid
 • een prima vorstbestendigheid
 • een uitgebreide keuze uit meer dan 50 kleuren en 20 verschillende modellen

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

De betonnen dakpannen van Eigenhuis dakspecialist

Veel nieuwbouwhuizen worden voorzien van betonpannen. Dit zijn dakpannen die gemaakt zijn uit een mengsel van klei of hoogovencement en zand. De pannen worden niet gebakken, maar harden vanzelf uit. Vanwege de grotere formaten worden ze ook wel sneldekpannen genoemd. Ze zijn sneller te verwerken door die grotere afmetingen.

 

De kenmerken van betonnen dakpannen zijn:

 • een grote maatvastigheid
 • Kunnen snel worden geleverd
 • door het formaat lage verwerkingskosten
 • een groot aanbod van variatie in soorten kleuren en modellen

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op Google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Eigenhuis dak

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over dakpannen vervangen

  Pannen dak

  Het kan voorkomen dat dakpannen kapot gaan, dat de panlatten gaan breken of rotten of dat de nokvorsten gescheurd zijn. Dit zie je vooral bij oudere daken. Als de nokvorsten in het cement liggen of als je het dak bedekt met sneldekkers. Dit kan ervoor zorgen dat bovenstaande problemen worden voorkomen. Regen kan op lange termijn zorgen voor algen en mossen op de dakpannen. Het water kan zelfs doorslaan en dat zal dan een lekkage veroorzaken in het dak. Dit kan voor verkleuring zorgen, maar ook heeft het invloed op de onderdakconstructie. Bij dakpannen leggen komt meer kijken dan alleen het ‘leggen’ van de dakpannen zelf. Dakpannen moeten verankerd worden. Dit is het op een bepaalde manier in elkaar leggen van de dak pannen. Het zorgt ervoor dat het een waterdicht en solide geheel is. Vaak wordt er om de 30 jaar nieuwe dakbedekking aangebracht.

  Dakpannen vervangen

  Naast leien zijn dakpannen het meest geplaatste dakbedekking dat wordt gebruikt in Nederland voor op een hellend dak. Echter ontstaan er wel veel verschillende problemen bij dakpannen. Denk hierbij aan stormschade of een flinke hagelbui die ervoor zorgen dat de dakpannen eraf vallen of breken/scheuren. Echter hebben wij hier al jaren ervaring mee en is dit gewoon niet te voorkomen. Mocht dit voorkomen bij u dan kunnen wij u dakpannen vervangen tijdens een spoedklus. Vaak is een spoedklus aan te raden vanwege het slechte weerklimaat voordat de problemen van uw dak vergroten.

  Dakpannen vervangen voordelen

  De prijs! Wij kunnen namelijk uw dakpannen vervangen voor een zeer voordelige prijs per m2. Hierbij leveren wij ook nog eens een de beste kwaliteit. Zo voert eigenhuis dakdekkers dan ook dakreparaties uit. Wij kunnen uw oude pannen opnieuw plaatsen of recht leggen. Als de dakpannen kapot zijn is het nodig om uw dakpannen te vervangen. Ook wanneer u last heeft van lekkage, tocht of een slechte isolatie is het nodig om de dakpannen te vervangen. Door het op tijd uw dakpannen te vervangen, voorkomt u dan ook een hoop problemen. Zie hier een aantal voordelen van dakpannen in bulletpoints:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Goede kwaliteit met een zeer lange levensduur
  • Snel gelegd waardoor u profiteert van ons uurtarief
  • Voor alle weersomstandigheden bestendig

  Dakpannen isoleren

  Dakisolatie is iets waar Eigenhuis dakdekkers al 15 jaar ervaring mee heeft. Wij hebben alvast goed nieuws. We hoeven niet heel uw dak te slopen of te verbouwen! Er is namelijk een methode om uw dak te isoleren zonder dat alles ervan af gaat. Dat kan door het isoleren van de dakspouw. Dit is namelijk een ruimte tussen de pannen en het dakbeschot. Glaswol, steenwol, PS-parels en UF-schuim zijn hiervoor geschikt. Let op! de pannen moeten wel in goede staat zijn. Er kan gemiddeld 4-7 cm isolatiemateriaal onder de pannen gespoten worden. Wij kunnen dit isolatiesysteem uitvoeren voor u en ook hiervoor wordt een garantie verstrekt van 10 jaar.

  Kun je dakpannen vervangen door zonnepanelen?

  Ja dat is mogelijk! Maar u kunt ze ook gewoon laten liggen. Het installeren van zonnepanelen op uw dak is een rendabele investering. Het is dan ook zeer populair 9% van de Nederlandse woningen heeft op dit moment zonnepanelen. Dit komt neer op circa 670.000 huishoudens. Het is verstandig om zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak wanneer er onderhoud aan uw dakbedekking plaatsvindt. U heeft hiervoor geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. U kunt dus direct aan de slag!

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker