Dak laten isoleren  

Voor het laten isoleren van uw dak bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het isoleren van uw pannen en platte daken. Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus onze hulp nodig hebben twijfel geen moment en bel ons meteen!

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Geen voorrijkosten
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dak laten isoleren

  Voor het laten isoleren van uw dak bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het isoleren van uw pannen en platte daken. Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u onze hulp nodig hebben twijfel geen moment en bel ons meteen!

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Geen voorrijkosten
  ✅ De scherpste prijzen en top vakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   Wilt u geld besparen? Investeer dan in uw dak isolatie!

   Eigenhuis dakspecialist denkt graag met u mee. Wist u dat van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen. Warmte stijgt dat wist u natuurlijk al. Maar er kan maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is. Schakelt u ons in om uw dak te laten isoleren? Dan ontvangt u tot maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Deze garantie bieden wij niet alleen, omdat bij ons alleen maar dakdekkers werken die VCA gecertificeerd zijn. Wij geven deze garantie namelijk ook, omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij kwalitatief werk leveren, met een langdurig en optimaal resultaat. In uw geval dus een perfecte dak isolatie!

   Ontdek de voordelen waarom een goede dak isolatie essentieel is.

   Wij komen graag bij u langs voor een toelichting  waarom het isoleren van uw dak zo belangrijk is. Het begint met het feit dat warme lucht stijgt. Is uw dak niet goed geïsoleerd? Dan verliest een hoop van deze warmte via het dak van uw woning of bedrijfspand. Laat u het dak door ons isoleren? Dan wordt er meer warmte vastgehouden. Dit levert u enorm veel voordelen op. Denk hierbij aan:

    

   ✓ U woning stijgt in waarde

   ✓ U draagt bij aan een beter en duurzaam milieu

   ✓ Een besparing oplopend tot wel € 600,- op uw energierekening

   ✓ U beschikt al in een zeer korte termijn over goede dak isolatie

    

   Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

   Platte daken

   Onze dakdekker in Noord-Brabant is expert in het aanleggen en onderhouden van platte daken

   Bitumen daken

   Bij het aanleggen van een bitumen dak, maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Met onze 24/7 spoedservice staan wij altijd voor u klaar in het geval van een daklekkage

   Bitumen afwerking

   Wij leggen een bitumen afwerking zeer nauwkeurig, om zo daklekkages te voorkomen

   Dak isolatie

   Een goede dakisolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee

   Pannen daken

   Onze dakdekkers hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn dan ook professional in het leggen van pannen daken

   Platte daken

   Onze dakdekker in Noord-Brabant is expert in het aanleggen en onderhouden van platte daken

   Bitumen daken

   Bij het aanleggen van een bitumen dak, maken wij enkel gebruik van de hoogste kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Met onze 24/7 spoedservice staan wij altijd voor u klaar in het geval van een daklekkage

   Woon inspiraties Rtl 4

   Dakisolatie

   Door uw dak te isoleren verduurzaamd u uw woning en bespaart u geld. Warme lucht stijgt op en ongeveer 30% daarvan gaat verloren wanneer u geen geïsoleerd dak heeft. Door uw dak te isoleren houdt ik dus warmte binnenshuis en hoeft in de winter minder te stoken. Wij helpen u graag uw dakisolatie.

    

   Er zijn verschillende mogelijkheden om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. Zo kunt u kiezen voor spouwmuurisolatie, dubbel glas of een duurzame centrale verwarming. Ook dakisolatie verhoogd de isolatiewaarde, waardoor u op jaarlijks flink op uw energiekosten kunt besparen.

   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Op deze manieren kunt u uw dak isoleren

   Er zijn verschillende manieren op uw dak efficiënt te isoleren. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen tussen een aantal isolatie manieren. Wij adviseren u graag bij het maken van deze keuze. Door onze expertise weet u zeker dat u kiest voor de beste dakisolatie. U kunt er voor kiezen om uw dak aan de buitenzijde of binnenzijde te isoleren. Ook het isoleren van de zoldervloer en het plat dak is mogelijk.

   Isoleer uw dak
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Dakisolatie binnenzijde

   Het voordeel van uw dak isoleren aan de binnenzijde is dat het relatief goedkoop is. We kunnen het materiaal aanbrengen zonder al te veel werkzaamheden. Rost- en steenwol zijn de best passende isolatiematerialen die u kunt gebruiken om het dak aan de binnenzijde te isoleren. De manier waarop de isolatie wordt geplaatst is afhankelijk van de dakconstructie.

   Wanneer u kiest om uw dak te laten isoleren aan binnenzijde is het belangrijk dat u vochtproblemen voorkomt. Wanneer er een vochtprobleem ontstaat wordt het isolatiemateriaal aangetast en werkt het minder goed. Het is belangrijk dat uw dakbekleding is voorzien van een onderdak. Dit zorgt ervoor dat de regen die onder de dakbedekking komt niet in de dakisolatie trekt. Daarnaast wordt er een dampscherm aangebracht om te voorkomen dat het vocht van binnenshuis het isolatiemateriaal aantast.

   Is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie?

   Er zijn verschillende subsidies en andere regelingen waar u gebruikt van kunt maken voor uw dakisolatie. Door deze regelingen is het voor u een stuk aantrekkelijker om uw woning te verduurzamen. Zo kunt u gebruik maken van een vergoeding per vierkante meter wanneer u minimaal twee energiebesparende maatregelen treft voor uw woning. Lees hierover meer bij de rijksoverheid

   Op isolatiemateriaal geldt een verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar. Binnen de regelingen betaalt u 9% in plaats van 21% op arbeidskosten.

   Dak Montage Nederland dak isolatie

   Zoldervloer isoleren

   Maakt u weinig gebruikt van uw zolder omdat het klein is voor een slaapkamer? Dan is het een goede keuze om uw zoldervloer te laten isoleren. Door de zoldervloer te isoleren blijft er meer warmte in de woning waardoor u nog meer bespaart op uw kosten. Ook hierbij is het afhankelijk van de situatie welk materiaal wordt gebruikt. Zo kunnen we voor u normale isolatieplaten plaatsen, maar ook glaswol of PUR spuiten.

   Hellend dak isoleren

   Bij een schuindak is het vaak mogelijk om het materiaal tussen de houten balken te plaatsen. Zo bespaart u ruimte en isoleert u gemakkelijk uw dak. Om dit mooi af te werken kunnen er gipsplaten tegen de balken worden geplaatst. Ook kunt u kiezen om uw schuin dak aan de buitenkant te isoleren. Zoals aangegeven zijn de kosten hiervoor een stuk hoger.

   Plat dak isoleren

   Ook het isoleren van een plat dak aan binnenzijde is de makkelijkste keuze. Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde wordt ook wel koud dak genoemd. Het wordt afgeraden om een plak dak te isoleren in vochtige ruimtes om te vochtschade te voorkomen. Een warm dak een andere benaming voor dakisolatie van een plak dak aan de buitenzijde.

   Welke soorten dakisolatie zijn?

   Er zijn veel verschillende soorten materiaal die u kunt gebruiken om uw dak te isoleren. Bij het kiezen van isolatiemateriaal zijn er aantal punten waar u op moet letten, namelijk: het type dak, de wijze van isolatie en isolatiewaarde. Daarnaast zijn er prijsverschillen tussen de soorten isolatiemateriaal. De meest voorkomende materialen zijn glaswol, PUR-schuim, isolatieplaten en milieuvriendelijke dakisolatie.

   Wat zijn de kosten voor dakisolatie?

   Het isoleren van uw dak is niet goedkoop. Daarentegen verdient u met deze investering op lange termijn uw geld terug omdat uw energiekosten een stuk lager zijn. De kosten voor uw dakisolatie zijn afhankelijk van de manier waarop u uw dak isoleert en welk materiaal u gebruikt. Ook de uren aan arbeid worden meegenomen in de kosten voor de dakisolatie. Bent u benieuwd naar de kosten voor het isoleren van uw dak? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het toelichten van alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

   Bent u voor uw dakisolatie op zoek naar een dakdekker Tilburg of naar een dakdekker Eindhoven? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op ons telefoonnummer.

   Chat openen
   1
   💬 Hulp nodig?
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker