qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

Telefoonnummer: +316 528 32 669​⁠​

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Wilt u geld besparen? Investeer dan in uw dak isolatie!

Eigenhuis dakspecialist denkt graag met u mee. Wist u dat van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen. Warmte stijgt dat wist u natuurlijk al. Maar er kan maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer er geen dakisolatie geplaatst is. Schakelt u ons in om uw dak te laten isoleren? Dan ontvangt u tot maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Deze garantie bieden wij niet alleen, omdat bij ons alleen maar dakdekkers werken die VCA gecertificeerd zijn. Wij geven deze garantie namelijk ook, omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij kwalitatief werk leveren, met een langdurig en optimaal resultaat. In uw geval dus een perfecte dak isolatie!

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Ontdek de voordelen waarom een goede dak isolatie essentieel is.

Wij komen graag bij u langs voor een toelichting  waarom het isoleren van uw dak zo belangrijk is. Het begint met het feit dat warme lucht stijgt. Is uw dak niet goed geïsoleerd? Dan verliest een hoop van deze warmte via het dak van uw woning of bedrijfspand. Laat u het dak door ons isoleren? Dan wordt er meer warmte vastgehouden. Dit levert u enorm veel voordelen op. Denk hierbij aan:

 

✓ U woning stijgt in waarde

✓ U draagt bij aan een beter en duurzaam milieu

✓ Een besparing oplopend tot wel € 600,- op uw energierekening

✓ U beschikt al in een zeer korte termijn over goede dak isolatie

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Dakdekking

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Onze Google recensies

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Verbreed uw kennis en lees hieronder alles over dakisolatie

  Dakisolatie

  Door uw dak te isoleren verduurzaamd u uw woning en bespaart u geld. Warme lucht stijgt op en ongeveer 30% daarvan gaat verloren wanneer u geen geïsoleerd dak heeft. Door uw dak te isoleren houdt ik dus warmte binnenshuis en hoeft in de winter minder te stoken. Wij helpen u graag uw dakisolatie.

   

  Er zijn verschillende mogelijkheden om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. Zo kunt u kiezen voor spouwmuurisolatie, dubbel glas of een duurzame centrale verwarming. Ook dakisolatie verhoogd de isolatiewaarde, waardoor u op jaarlijks flink op uw energiekosten kunt besparen.

  Op deze manieren kunt u uw dak isoleren

  Er zijn verschillende manieren op uw dak efficiënt te isoleren. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen tussen een aantal isolatie manieren. Wij adviseren u graag bij het maken van deze keuze. Door onze expertise weet u zeker dat u kiest voor de beste dakisolatie. U kunt er voor kiezen om uw dak aan de buitenzijde of binnenzijde te isoleren. Ook het isoleren van de zoldervloer en het plat dak is mogelijk.

  dakisolatie binnenzijde

  Het voordeel van uw dak isoleren aan de binnenzijde is dat het relatief goedkoop is. We kunnen het materiaal aanbrengen zonder al te veel werkzaamheden. Rost- en steenwol zijn de best passende isolatiematerialen die u kunt gebruiken om het dak aan de binnenzijde te isoleren. De manier waarop de isolatie wordt geplaatst is afhankelijk van de dakconstructie.

   

  Wanneer u kiest om uw dak te laten isoleren aan binnenzijde is het belangrijk dat u vochtproblemen voorkomt. Wanneer er een vochtprobleem ontstaat wordt het isolatiemateriaal aangetast en werkt het minder goed. Het is belangrijk dat uw dakbekleding is voorzien van een onderdak. Dit zorgt ervoor dat de regen die onder de dakbedekking komt niet in de dakisolatie trekt. Daarnaast wordt er een dampscherm aangebracht om te voorkomen dat het vocht van binnenshuis het isolatiemateriaal aantast.

  dakisolatie buitenzijde

  Het isoleren van uw dak aan de buitenzijde is een stuk duurder maar zorgt voor daarentegen voor een goed rendement. Zeker wanneer uw dak gerenoveerd moet worden is het verstandig om isolatie aan te laten brengen. Daarnaast levert u geen ruimte in aan de binnenzijde van de woning. Let wel op dat u een specialist inschakelt. Wij helpen u graag bij het isoleren van uw dak aan de buitenzijde.

  Is er subsidie beschikbaar voor dakisolatie?

  Er zijn verschillende subsidies en andere regelingen waar u gebruikt van kunt maken voor uw dakisolatie. Door deze regelingen is het voor u een stuk aantrekkelijker om uw woning te verduurzamen. Zo kunt u gebruik maken van een vergoeding per vierkante meter wanneer u minimaal twee energiebesparende maatregelen treft voor uw woning. Lees hierover meer bij de rijksoverheid

   

  Op isolatiemateriaal geldt een verlaagd btw-tarief voor woningen ouder dan 2 jaar. Binnen de regelingen betaalt u 9% in plaats van 21% op arbeidskosten.

  Zoldervloer isoleren

  Maakt u weinig gebruikt van uw zolder omdat het klein is voor een slaapkamer? Dan is het een goede keuze om uw zoldervloer te laten isoleren. Door de zoldervloer te isoleren blijft er meer warmte in de woning waardoor u nog meer bespaart op uw kosten. Ook hierbij is het afhankelijk van de situatie welk materiaal wordt gebruikt. Zo kunnen we voor u normale isolatieplaten plaatsen, maar ook glaswol of PUR spuiten.

  Hellend dak isoleren

  Bij een schuindak is het vaak mogelijk om het materiaal tussen de houten balken te plaatsen. Zo bespaart u ruimte en isoleert u gemakkelijk uw dak. Om dit mooi af te werken kunnen er gipsplaten tegen de balken worden geplaatst. Ook kunt u kiezen om uw schuin dak aan de buitenkant te isoleren. Zoals aangegeven zijn de kosten hiervoor een stuk hoger.

  Plat dak isoleren

  Ook het isoleren van een plat dak aan binnenzijde is de makkelijkste keuze. Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde wordt ook wel koud dak genoemd. Het wordt afgeraden om een plak dak te isoleren in vochtige ruimtes om te vochtschade te voorkomen. Een warm dak een andere benaming voor dakisolatie van een plak dak aan de buitenzijde.

  Welke soorten dakisolatie zijn?

  Er zijn veel verschillende soorten materiaal die u kunt gebruiken om uw dak te isoleren. Bij het kiezen van isolatiemateriaal zijn er aantal punten waar u op moet letten, namelijk: het type dak, de wijze van isolatie en isolatiewaarde. Daarnaast zijn er prijsverschillen tussen de soorten isolatiemateriaal. De meest voorkomende materialen zijn glaswol, PUR-schuim, isolatieplaten en milieuvriendelijke dakisolatie.

  Wat zijn de kosten voor dakisolatie?

  Het isoleren van uw dak is niet goedkoop. Daarentegen verdient u met deze investering op lange termijn uw geld terug omdat uw energiekosten een stuk lager zijn. De kosten voor uw dakisolatie zijn afhankelijk van de manier waarop u uw dak isoleert en welk materiaal u gebruikt. Ook de uren aan arbeid worden meegenomen in de kosten voor de dakisolatie. Bent u benieuwd naar de kosten voor het isoleren van uw dak? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het toelichten van alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

   

  Bent u voor uw dakisolatie op zoek naar een dakdekker Tilburg of naar een dakdekker Eindhoven? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op ons telefoonnummer.

  Chat openen
  1
  Hoi,

  Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenhuis Dakdekker