qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Utrecht

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Utrecht

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Utrecht en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Utrecht

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Is uw huidige dak versleten? of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energie zuinige woning? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres. Al onze dakdekkers zijn VCA gekeurd en voeren dak werkzaamheden uit in de regio Utrecht.

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Gratis dakinspectie

Wij zitten al 30 jaar in de branche en wellicht kunt u eigenhuis dakdekkers al. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het dak. Van Daklekkages en dakreparaties tot complete dakrenovatie en het vervangen van een bitumen dakbedekking. Wanneer u met ons een afspraak maakt heeft u altijd te maken met maar een aanspreekpunt. Hij zal u begeleiden door het gehele traject. beginnend met een gratis dakinspectie zodat hij u het beste raad kan geven over uw dak.

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Wij begrijpen dat u dit z.s.m. wilt hebben opgelost. Hiervoor kunt u ons het snelste bereiken op ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​. Het noodnummer is 24 uur verdaag bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

  Google recensies:

  Willem Van Oord
  Willem Van Oord
  11:56 03 Jun 20
  Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
  Patricia Van der Weesp
  Patricia Van der Weesp
  12:22 29 May 20
  Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
  Kraus Tattoo
  Kraus Tattoo
  11:01 27 May 20
  Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
  John Van griefen
  John Van griefen
  10:23 27 May 20
  De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
  Maud Beurskens
  Maud Beurskens
  18:52 13 Feb 20
  Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
  Kevin Peeters
  Kevin Peeters
  15:22 05 Feb 20
  De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
  Henrie Berg
  Henrie Berg
  21:13 03 Oct 19
  Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
  Bart Oranje
  Bart Oranje
  16:13 30 Sep 19
  Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
  Justin Van Hengel
  Justin Van Hengel
  17:29 27 Sep 19
  Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
  Gerrit De vogel
  Gerrit De vogel
  17:00 15 Sep 19
  Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
  Volgende beoordelingen

  Werkgebied in Utrecht

  Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Utrecht. Uiteraard zijn wij ook werkzaam in eens straal van 40km buiten Utrecht.

  ✓ Overvecht
  ✓ Leidsche Rijn
  ✓ Oost
  ✓ Zuid
  ✓ West
  ✓ Noordwest
  ✓ Noordoost
  ✓ Zuidwest
  ✓ Binnenstad
  ✓ Vleuten-De Meern

  West

  Leidsche Rijn

  Zuid

  Overvecht

  Oost

  Noordwest

  Zuidwest

  Noordoost

  Vleuten-De Meern

  Binnenstad

  Call Now Button