qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Tilburg

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Tilburg

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Tilburg en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Tilburg

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker uit Tilburg? Een dakdekkersbedrijf met verschillende certificaten? Een top service? Dan bent u bij Eigenhuis aan het juiste adres. Bij ons werken alleen maar VCA gekeurde dakdekkers en wonen in Tilburg of omstreken.

Gratis dakinspectie

Eigenhuis zit al meer dan 30 jaar in de dakdekkers branche. Wellicht kent u ons al van tv. Wij werken enkel met de beste materialen en streven ernaar om het beste werk te leveren. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden op het dak. Van een lekkage tot aan complete dakrenovaties. Maakt u bij ons een afspraak? Dan heeft u enkel te maken met maar een contact persoon. Deze professional zal u begeleiden door het gehele traject. Bent u geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak voor een gratis dakinspectie en dan zien wij u snel!

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Heeft u last van een daklekkage? Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Maak dan gebruik van onze spoedservice! Wij kunnen binnen 3 uur het lek opsporen en repareren.Hiervoor kunt u ons het snelste bereiken op ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

Google recensies:

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Werkgebied in Tilburg

Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Tilburg. Uiteraard zijn wij ook werkzaam binnen een straal van 40km rondom Tilburg.

✓ Overvecht
✓ Leidsche Rijn
✓ Oost
✓ Zuid
✓ West
✓ Noordwest
✓ Noordoost
✓ Zuidwest
✓ Binnenstad
✓ Vleuten-De Meern

Reeshof

Udenhout

Tilburg

Berkel-Enschot

Moergestel

Goirle

Vijfhuizen

Oosterhout

Kaatsheuvel

Oisterwijk

Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Tilburg?

Eigenhuis dakdekkersbedrijf staat al 30 jaar lang bekend in Tilburg om zijn goede service. Gratis dakinspecties, de beste kwaliteit producten en u heeft altijd te maken met maar 1 aanspreekpunt. Heeft u last van een lekkage? Dan kunnen wij binnen 3 uur al aanwezig zijn.

Welke soorten dakbedekking zijn populair in Tilburg

Een bitumen dakbedekking op een plat dak plaatsen begint steeds populairder te worden. Onze professionele dakdekkers hebben hier al veel ervaring mee opgedaan. Bitumen dakbedekking leveren wij al circa 20 jaar. Het platte dak is makkelijker te betreden dan een hellend dak. Vuil op uw dak zoals bladeren kunnen de levensduur van uw dak verkorten. Tussen de bladeren kunnen algen en mossen komen te zitten en dat is slecht voor uw bitumen dakbedekking. Wij raden u aan om 2 maal per jaar het dak te betreden en alle bladeren plus vuiligheid te verwijderen of door ons te laten verwijderen.

Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Tilburg binnen 3 uur

Heeft u last van een lekkage? Wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren om hogere kosten te voorkomen? Bel dan Eigenhuis dakdekkers! Wij zitten vlakbij Tilburg gevestigd en kunnen binnen 3 uur misschien al eerder 😉 bij u aan huis zijn! Mocht het mogelijk zijn om al het water op te vangen doe dat dan en probeer alle elektrische apparatuur te verplaatsen.

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Tilburg of omgeving Reeshof?

Heeft u het liefste contact met een regionale dakdekker? een uit de buurt Reeshof in Tilburg? Bel dan naar 0132032843 en een van onze specialisten zal z.s.m. bij u langs komen! U kunt bovenstaand nummer bellen voor gratis dakinspecties, een lekkage aan u dak dat met spoed moet worden gerepareerd of voor advies op maat.

TIP: Wist u dat de gemeente een subsidie voor u kan vrijgeven? Wanneer u een energie zuinige dakisolatie laat plaatsen door ons.

Al 20 jaar lang staan onze dakdekkers bekend in Tilburg dankzij dakrenovaties

Kiest u ervoor om uw dak te laten renoveren. maak dan gebruik van onze Gratis dakinspectie. Wellicht is uw dak al zo oud dat het verstandiger is om het dak te laten vervangen en u misschien nog goedkoper uit zult zijn. Wanneer u kiest voor een energie zuinige woning bent u maandelijks minder kosten kwijt en krijgt u van de gemeente een subsidie.

VCA gekeurde dakdekkers uit de regio tilburg

Al onze dakdekkers zijn VCA gekeurd. Wat houd dat in? VCA is de standaard in veilig, duurzaam en gezond werken. VCA staat letterlijk voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu checklist. Dus bent u opzoek naar een professionele dakdekker uit de Regio Tilburg. Bel dan Eigenhuis dakdekkersbedrijf!

Call Now ButtonBel nu voor een afspraak