qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Nijmegen

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Nijmegen

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Nijmegen en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Nijmegen

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Zoekt u nog een dakspecialist uit Nijmegen? Eigenhuis dakdekkersbedrijf beschikt over de beste dakdekkers van het land. Al onze dakdekkers beschikken over de nodige certificaten en ervaring. Omdat klanttevredenheid bij ons voorop staat bieden wij een garantie van maar liefst 15 jaar.

Gratis dakinspectie

Bent u onzeker over de status van uw dak? Onze dakdekkers voeren gratis dakinspecties uit in Nijmegen en omgeving. Wellicht kunnen zij een daklekkage voorkomen omdat de dakbedekking begint te verouderen en is het al opgelost met een dakreparatie. Zodra u contact met ons op neemt wijzen wij meteen een accountmanager aan u toe. Deze persoon zal u begeleiden door het gehele traject!

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Maak gebruik van onze spoedservice. Een daklekkage is zeer vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Dankzij onze spoedservice kunt u ook hoge kosten van de waterschade voorkomen. U kunt ons bereiken op het noodnummer: 06 528 32 669​⁠​.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

Google recensies:

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Werkgebied in Nijmegen

Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Nijmegen. Uiteraard zijn wij ook werkzaam binnen een straal van 40km rondom Nijmegen.

✓ Nijmegen
✓ Wijchen
✓ Beuningen
✓ Elst
✓ Malden
✓ Groesbeek
✓ Oss
✓ Arnhem
✓ Cuijk
✓ Gendt

Nijmegen

Wijchen

Beuningen

Elst

Malden

Groesbeek

Oss

Arnhem

Cuijk

Gendt

Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Nijmegen?

Bij Eigenhuis dakdekkersbedrijf kunt u de beste service verwachten van Nijmegen en omstreken. Wij zijn al 30 jaar lang werkzaam in Nijmegen en werken uitsluitend met de beste kwaliteit materialen. Al onze dakdekkers werken volgens de VCA en voor het contact krijgt u een vast aanspreekpunt toegewezen.

Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Nijmegen binnen 60 minuten

Een daklekkage is zeer vervelend en de kosten van de waterschade kunnen zeer snel oplopen. Daarom is het belangrijk dat er snel wordt gehandeld. Woont u in Nijmegen of in de omgeving daarvan? Maak dan gebruik van onze spoedservice! Binnen 60 minuten kunnen wij bij u aanwezig zijn om het lek op te sporten en te repareren. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: 06 528 32 669​⁠​

Schade aan uw dak? Bel eigenhuis dakdekkers voor een dakreparatie. Werkzaam in Nijmegen

Heeft u een professionele dakdekker nodig die een dakreparatie kan uitvoeren in Nijmegen of omgeving? Hiervoor kunnen wij dezelfde dag nog bij u aan huis zijn voor een offerte aanvraag of een Gratis dakinspectie. Al onze dakdekkers beschikken over de juiste certificaten en hebben al jaren aan ervaring opgedaan. Voor meer informatie kunt u ons Whatsappen, bellen of e-mailen.

Eigenhuis is een werkzaam dakdekkersbedrijf in Nijmegen en omgeving

Bent u de troste eigenaar van een nieuwe woning en wilt u graag energie zuinig wonen? Eigenhuis dakdekkersbedrijf hebben al meerdere energie zuinige projecten opgeleverd in Nijmegen en omstreken. Wilt u hier meer over weten? Vul dan het offerte aanvraag formulier in en informeer naar een nieuwe dak isolatie. Wij kunnen u alvast als tip meegeven dat de gemeente van Nijmegen subsidies vrijgeven voor energie zuinige woningen.

Welk soort dakbedekking gebruiken ze voor een  plat dak in Nijmegen?

Op vrijwel alle schuren, huizen en bedrijfspanden met een plat dak in Nijmegen ziet u bitumen dakbedekking. Dat is ook niet zo vreemd want Bitumen is top materiaal en gaat zeer lang mee. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen/branden van een bitumen dakbedekking op platte daken. Wij maken gebruik van de beste apparatuur en kunnen u een garantie bieden van maar liefst 15 jaar op uw dakbedekking.

Call Now ButtonBel nu voor een afspraak