qode-eliptic-slider

Waarom Eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Limburg

✓ Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Limburg

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Limburg voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker in Limburg

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Is uw huidige dak aan vervanging toe? of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energie zuinige woning? Wist u al dat u recht kunt hebben op subsidies? Bij Eigenhuis helpen wij u graag verder! Al onze dakdekkers zijn VCA gekeurd en helpen u graag met uw dak werkzaamheden.

 

Bekijk de video en ontdek hoe wij te werk gaan

Gratis dakinspectie

Eigenhuis dakdekkers zijn al 30 jaar werkzaam in de dakdekkers branche en wellicht kent u ons al van tv. Bij ons kunt u terecht voor alle werkzaamheden op het dak. Van dakreparaties tot aan dak lekkages repareren. Maakt u bij ons een afspraak? Dan heeft u altijd te maken met maar een aanspreekpunt. Deze persoon zal u door het gehele traject begeleiden. Beginnend met een gratis dakinspectie zodat hij u het beste raad kan geven over uw dak.

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Kampt u met een daklekkage? Wij begrijpen dat dit uiterst vervelend is en z.s.m. moet worden opgelost om verdere schade te beperken. Hiervoor kunt u ons het snelste bereiken op ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​. Het noodnummer is 24 uur bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

  Google recensies:

  Willem Van Oord
  Willem Van Oord
  11:56 03 Jun 20
  Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
  Patricia Van der Weesp
  Patricia Van der Weesp
  12:22 29 May 20
  Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
  Kraus Tattoo
  Kraus Tattoo
  11:01 27 May 20
  Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
  John Van griefen
  John Van griefen
  10:23 27 May 20
  De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
  Maud Beurskens
  Maud Beurskens
  18:52 13 Feb 20
  Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
  Kevin Peeters
  Kevin Peeters
  15:22 05 Feb 20
  De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
  Henrie Berg
  Henrie Berg
  21:13 03 Oct 19
  Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
  Bart Oranje
  Bart Oranje
  16:13 30 Sep 19
  Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
  Justin Van Hengel
  Justin Van Hengel
  17:29 27 Sep 19
  Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
  Gerrit De vogel
  Gerrit De vogel
  17:00 15 Sep 19
  Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
  Volgende beoordelingen

  Werkzaam in Limburg

  Zie hieronder een aantal steden in Limburg waar wij veel werkzaam zijn. Uiteraard zijn wij ook werkzaam buiten Limburg.

  ✓ Venray
  ✓ Sevenum
  ✓ Venlo
  ✓ Weert
  ✓ Roermond
  ✓ Sittard
  ✓ Maasmechelen
  ✓ Heerlen
  ✓ Horst
  ✓ Geleen

  Venray

  Sevenum

  Venlo

  Weert

  Roermond

  Sittard

  Maasmechelen

  Heerlen

  Horst

  Geleen

  Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Utrecht?

  Eigenhuis dakdekkers zitten al 30 jaar lang in de dakdekkers branche. Sinds 2002 hebben wij ons werkgebied uitgebreid en zijn wij ook werkzaam in Utrecht. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen en geven u daarom ook een garantie van 10 jaar op al onze dak werkzaamheden.

  Wij repareren uw daklekkage in Utrecht binnen 24 uur

  Wij begrijpen maar al te goed dat een dak lekkage zeer vervelend is en al helemaal in Nederland. Dit is dan ook de rede dat wij een service aanbieden waardoor wij binnen 24 uur uw lekkage kunnen oplossen. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​

  Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Utrecht en omstreken

  Eigenhuis dakdekker is werkzaam in Utrecht en omstreken. Wij kunnen binnen 24 uur bij u aan huis zijn voor een offerte aanvraag of een gratis dak inspectie. Van Hilversum, Amersfoort tot aan Woerden. Bent u op zoek naar een ervaren regionale dakdekker bel dan naar: +31302272329

  Eigenhuis is een werkzaam dakdekkersbedrijf in utrecht

  Heeft u net een nieuwe woning gehuurd of gekocht en heeft u geen idee wat er aan het dak moet gebeuren? Maak dan gebruik van onze gratis dakinspectie! Een van onze specialisten kan u het beste raad geven. Bijvoorbeeld of een dakreparatie al genoeg is of wellicht een dakrenovatie.

  TIP: Wist u ook al dat gemeentes subsidies vrijgeven als u het complete dak laat vernieuwen en er een goede dakisolatie in laat zetten.

  Last van een lekkage van uw dak in Utrecht?

  Heeft u een daklekkage gevonden en woont u in Utrecht of omstreken. Onderneem dan meteen actie en bel ons noodnummer. Het is zeer belangrijk dat u er zo snel mogelijk bij bent. Wanneer het mogelijk is probeer dan al het water op te vangen en mocht het in de buurt komen van elektrische draden of apparatuur? Schakel deze dan zo snel mogelijk uit tot dat wij bij u zijn. Aan de telefoon hoort u het tijdstip wanneer wij aanwezig kunnen zijn en het lek kunnen opsporen en repareren.

  Welke soorten dakbedekking zijn populair in Utrecht

  Een plat dak begint steeds populairder te worden en dat is niet alleen zo in Utrecht maar door heel Nederland. Onze dakdekkers hebben hier dan ook al 20 jaar ervaring mee. Vanwege de weersomstandigheden heeft een plat dak wel een kortere levensduur dan een hellend dak. Echter komt bij een hellend dak wel vaker voor dat er een daklekkage kan voorkomen. Kiest u voor een plat dak dan raden wij u aan om 2 keer per jaar het dak te betreden en vuiligheid weg te halen. Bladeren en andere vuiligheid zoals mossen kunnen de levensduur van het dak verkorten.

  Call Now Button