Dakdekker Eindhoven

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Eindhoven

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn de beste uit de regio en zijn altijd bereikbaar ook voor spoed!.

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Bitumen afwerking

   Onze dakdekkers werken zeer perfectionistisch en voorkomen zo daklekkage's

   Dak isolatie

   Laat de waarde van uw woning verhogen door dakisolatie en bespaar direct maandelijkse kosten

   Pannen daken

   Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

   Platte daken

   Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het leggen van platte daken

   Bitumen daken

   Onze dakdekkers maken uitsluitend gebruik van top kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Maak gebruik van de 24/7 spoedservice speciaal voor lekkage's

   Gratis dakinspectie

   Is uw huidige dak versleten? of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u investeren in een energie zuinige woning? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn een erkend dakdekkersbedrijf en voeren gratis dakinspecties uit voordat wij een offerte opstellen.

    

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en platte daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie

   Spoedservice speciaal voor daklekkage’s

   Is er een lekkage bij u ontstaan? Wij begrijpen dat u dit z.s.m. wilt hebben opgelost. Hiervoor hebben wij een speciaal noodnummer laten opzetten. Voor iedereen die echt in nood zit! Het noodnummer is 24 uur bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

   Daklekkage oplossen

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   De beste dakdekker in Eindhoven

   Eigenhuis komt uit de omstreken van Eindhoven en werkt al circa dertig jaar lang op het dak. Sinds 1992 zijn wij al werkzaam in Eindhoven, waarna wij tien jaar later ons werkgebied uitgebreid hebben naar diverse andere steden. Wellicht heeft u onze busjes al eens zien rijden of ons op de daken zien staan. Bij Eigenhuis maken wij enkel gebruik van de beste materialen. Hierdoor kunt u vertrouwen op een uitstekend resultaat van uw nieuwe of herstelde daken bij onze dakdekker in Eindhoven.

    

   Een reparatie in Eindhoven binnen zestig minuten

   Heeft u last van een lekkend dak? Eigenhuis Dakdekker Eindhoven zal ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Met dank aan onze spoedservice kunnen wij al binnen zes uur bij u aan huis zijn. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kosten van de schade niet te hoog oplopen. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: +316 528 32 669. Wij zorgen dat we binnen korte tijd bij u op het dak staan en de lekkage tot in de puntjes op zullen lossen. Zo voorkomen wij verergering van de schade, waardoor u uiteindelijk nog verder van huis bent.

    

   ​⁠​Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Eindhoven en omstreken

    

   Bent u op zoek naar een professionele dakdekker Eindhoven die al jaren reparaties aan het dak verricht? Eigenhuis dakdekker is werkzaam in Eindhoven en omstreken. Voor een offerte aanvraag kunnen wij binnen 24 uur bij u aan huis zijn. Heeft u net een nieuwe woning en bent u onzeker over de staat van het dak? Maak dan gebruik van onze gratis dak inspectie service. Bent u op zoek naar een ervaren regionale dakdekker Eindhoven? Bel dan naar: +31403046319

    

   Welk soort dakbedekking plaatst onze dakdekker het meest in Eindhoven?

   Momenteel zijn bitumen dakbedekking het meest populair in Eindhoven en omstreken. Dit plaatsen wij alleen op platte daken en gebeurt met een brander. Al tientallen jaren zijn wij hier mee bezig, waardoor wij met trots kunnen zeggen dat dit één van onze specialiteiten is. Alle dakdekkers bij Eigenhuis zijn VCA gekeurd. Wij raden u dan ook aan om het advies van de dakdekker Eindhoven zorgvuldig op te volgen. Zo zullen we u een aantal tips geven hoe u ervoor kunt zorgen dat de levensduur van het bitumen dakbedekking zo lang mogelijk mee gaat.

    

   Een tipje van de sluier: een plat dak kunt u veilig betreden mits de weersomstandigheden rustig zijn. Verwijder minstens twee keer per jaar alle vuiligheid en bladeren van het dak af. Door al het vuiligheid en bladeren kunnen er algen en mossen op het dak ontstaan. Dat is slecht voor de levensduur van het dak. Haalt u af en toe de bladeren weg? Dan houdt u het dak ook zelf in goede conditie.

    

   Dakdekker Eigenhuis zit gevestigd in Eindhoven en kan uw lekkage met spoed repareren

   Heeft u na een storm last van een lekkage bij uw woning? Voor dit soort gevallen heeft u geluk en kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn. Een aantal van onze dakdekkers zitten gevestigd in Eindhoven en kunnen al binnen één uur bij u aan huis zijn. Natuurlijk speelt wel de drukte een rol hierin. Wij garanderen een volledige reparatie binnen zes uur. Heeft u een spoedservice nodig? Dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om te schade te beperken. Dakdekker Eindhoven staat voor u klaar.

    

   Eigenhuis voert gratis dakinspecties uit in Eindhoven

   Woont u in Eindhoven of omstreken (straal van 40km)? Heeft u zojuist een nieuwe woning? Neemt u liever het zekere voor het onzekere? De status van het dak is voor vele mensen hogere wiskunde om te controleren. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij Eigenhuis. Bij Eigenhuis dakonderhoud heeft u recht op een gratis dakinspectie. Een van onze VCA gekeurde specialisten zal het dak op gaan en u daarna het beste raad geven. Voorkomen is beter dan genezen. Wij helpen u graag bij een goede conditie van uw daken en grijpen graag op tijd in. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekker Eindhoven, dan komen wij snel bij u langs.

    

   Tip: Wist u ook al dat gemeentes subsidies vrijgeven als u het complete dak laat vernieuwen en er een goede dakisolatie in laat zetten?

   Call Now Button