qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 30 jaar werkzaam in Eindhoven

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Eindhoven en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Eindhoven

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een professionele betrouwbare dakdekker uit Eindhoven of omstreken? U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het dak. Bij Eigenhuis zijn alleen maar VCA gekeurde dakdekkers werkzaam. Zij helpen u graag met het aanleggen van de beste dakbedekking of het repareren van dak lekkages. Lees hieronder meer over onze service

Gratis dakinspectie

Wij zijn al circa 30 jaar werkzaam in Eindhoven en omstreken. De kans is vrij groot dat u onze naam al eens voorbij heeft horen komen. Heeft u zojuist een nieuwe woning gehuurd of gekocht en bent u benieuwd naar de staat van het dak? Maak dan gebruik van onze service en wij komen bij u aan huis een Gratis dakinspectie uitvoeren. Communicatie staat bij ons ook voorop en daarom heeft u altijd te maken met maar een aanspreekpunt. Onze specialist zal u verder informeren over eventuele subsidies die de gemeente vrijgeeft en onze garanties.

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Komt u uit Eindhoven of omstreken? Heeft u last van een dak lekkage? Onze VCA gekeurde dakdekkers komen uit de buurt en kunnen hierin zeer snel schakelen. Let op bel niet het regionale nummer. Maak gebruik van ons spoednummer: +316 528 32 669​⁠​. Het noodnummer is 24 uur verdaag bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

Google recensies:

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Werkgebied in Eindhoven

Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Eindhoven. Uiteraard zijn wij ook werkzaam binnen een straal van 40km rondom Eindhoven.

✓ Valkenswaard
✓ Best
✓ Breugel
✓ Eindhoven
✓ Mierlo
✓ Nuenen
✓ Oirschot
✓ Son
✓ Steensel
✓ Veldhoven
✓ Vessem
✓ Waalre

Valkenswaard

Best

Breugel

Eindhoven

Mierlo

Nuenen

Oirschot

Son

Steensel

Veldhoven

Vessem

Waalre

Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Eindhoven?

Eigenhuis komen uit de omstreken van Eindhoven en werken al circa 30 jaar lang op het dak. Sinds 1992 zijn wij al werkzaam in Eindhoven en 10 jaar later hebben wij ons werkgebied uitgebreid naar diverse andere steden. Wellicht kunt u ons dus al! Bij Eigenhuis maken wij enkel gebruik van de beste materialen.

Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Eindhoven binnen 60 minuten

Heeft u last van een lekkend dak? Wij kunnen ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Met dank aan onze spoedservice kunnen wij al binnen 6 uur bij u aan huis zijn. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de kosten van de schade niet te hoog oplopen. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: +316 528 32 669​⁠​

Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Eindhoven en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker die al jaren reparaties aan het dak bericht? Eigenhuis dakdekker is werkzaam in Eindhoven en omstreken. Voor een offerte aanvraag kunnen wij binnen 24 uur bij u aan huis zijn. Heeft u net een nieuwe woning en bent u onzeker over de staat van het dak. Maak dan gebruik van onze gratis dak inspectie service. Bent u op zoek naar een ervaren regionale dakdekker bel dan naar: +31403046319

Welk soort dakbedekking plaatst onze dakdekker het meest in Eindhoven?

Momenteel zijn bitumen dakbedekking het meest populair in Eindhoven en omstreken. Dit plaatsen wij alleen op platte daken en dit gebeurd met een brander. Al tientallen jaren zijn wij hier mee bezig en met trots kunnen wij dan ook wel zeggen dat dit een van onze specialiteiten is. Alle dakdekkers bij Eigenhuis zijn VCA gekeurd. Luister dan ook goed naar wat deze specialisten te vertellen hebben. Ze zullen u bijvoorbeeld een aantal tips geven hoe u ervoor kunt zorgen dat de levensduur van het bitumen dakbedekking zo lang mogelijk mee gaat. Alvast een tip! Een plat dak kunt u veilig betreden mits de weersomstandigheden rustig zijn. Verwijder 2 keer per jaar alle vuiligheid en bladeren van het dak af. Door al het vuiligheid en bladeren kunnen er algen en mossen op het dak ontstaan. Dat is slecht voor de levensduur van het dak.

Dakdekker Eigenhuis zit gevestigd in Eindhoven en kan uw lekkage met spoed repareren

Stel het stormt nou heel hard wat vaak gebeurd in Nederland en de lekkage begint als maar meer schade aan te richten aan uw huis. Voor dit soort gevallen heeft u geluk en kunnen wij zeer snel ter plaatsen zijn. Een aantal van onze Dakdekkers zitten gevestigd in Eindhoven en kunnen al binnen 1 uur bij u aan huis zijn. Dat ligt natuurlijk wel aan de drukte daarom geven wij u de zekerheid dat we het lek binnen 6 uur hebben gerepareerd. Maak gebruik van onze Spoedservice als u deze ook echt nodig heeft en Eigenhuis dakdekkers zullen er voor u zijn!

Eigenhuis voert gratis dakinspecties uit in Eindhoven!

Woont u in Eindhoven of omstreken (straal van 40km)? Heeft u zojuist een nieuwe woning? Neemt u liever het zekere voor het onzekere? De status van het dak kan u natuurlijk moeilijk zelf controleren. Daar zijn wij voor! Bij Eigenhuis dakonderhoud heeft u recht op een gratis dakinspectie. Een van onze VCA gekeurde specialisten zal het dak op gaan en u daarna het beste raad geven.

 

TIP: Wist u ook al dat gemeentes subsidies vrijgeven als u het complete dak laat vernieuwen en er een goede dakisolatie in laat zetten.

Call Now ButtonBel nu voor een afspraak