qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Dordrecht

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Dordrecht

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Dordrecht en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Dordrecht

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Bent u opzoek naar een professionele dakdekker uit Dordrecht? Alle dakdekkers van dakdekkersbedrijf Eigenhuis beschikken over VCA certificaten en jaren aan werk ervaring. Wij hebben in Dordrecht al mooie projecten mogen opleveren in samenwerking met televisie zender RTL 4.

Gratis dakinspectie

Bent u onzeker over de status van uw dakbedekking? Alle dakdekkers van Eigenhuis dakdekkersbedrijf voeren gratis dakinspecties uit. Dit is een extra service die wij graag aanbieden aan u. In het inspectie rapport zult u foto’s terug vinden van de status van uw dakbedekking, een advies en eventuele kosten mocht er een dakreparatie nodig zijn. Het inspectie rapport ontvangt u van een van onze account managers. Hij zal uw vaste aanspreekpunt zijn en u kunt voor alle vragen bij hem terecht.

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Heeft u last van een daklekkage en wilt u dat dit z.s.m. wordt opgelost? Speciaal hiervoor kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Een van onze dakdekkers zal uw daklekkage binnen 3 uur repareren. Voor de spoedservice kunt u contact opnemen met: 06 528 32 669​⁠​.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

Google recensies:

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Werkgebied in Dordrecht

Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Dordrecht. Uiteraard zijn wij ook werkzaam binnen een straal van 40km rondom Dordrecht.

✓ Dordrecht
✓ Ridderkerk
✓ Barendrecht
✓ Rotterdam
✓ Spijkenisse
✓ Gorinchem
✓ Drimmelen
✓ Oosterhout
✓ Strijen
✓ Werkendam

Dordrecht

Ridderkerk

Barendrecht

Rotterdam

Spijkenisse

Gorinchem

Drimmelen

Oosterhout

Strijen

Werkendam

Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Dordrecht?

Bij Eigenhuis dakdekkers werkt iedereen met de beste kwaliteit materialen en al onze dakdekkers beschikken over jaren aan dakdekkers ervaring. Dit omdat wij alleen het beste werk willen leveren en dat wel op een veilige manier volgens de VCA. Bent u op zoek naar een dakdekker die snel kan handelen in Dordrecht of de omgeving daarvan? Neem dan contact met ons op door bovenstaande contact formulier in te vullen.

Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Dordrecht binnen 3 uur

Heeft u momenteel last van een daklekkage en woont u in Dordrecht of de omgeving daarvan? Eigenhuis dakdekkersbedrijf heeft dakdekkers in de omgeving wonen en zij kunnen snel handelen. Hoe langer u wacht met het oplossen van de daklekkage hoe hoger de waterschade kosten kunnen oplopen. Dankzij onze spoedservice zal een van onze dakdekkers uw lekkage binnen 3 uur al kunnen repareren. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons noodnummer: 06 528 32 669​⁠​

Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Dordrecht en omstreken

Heeft uw dakbedekking stormschade opgelopen en woont u in Dordrecht of omstreken? Onze dakdekkers kunnen dezelfde dag nog bij u langs komen om een dakreparatie uit te voeren. Neem contact met ons op via Whatsapp, telefoon of per email en een van onze account managers zal u verder helpen.

Eigenhuis is een werkzaam dakdekkersbedrijf in Dordrecht

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf die gratis dakinspecties uitvoeren? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkers aan het juiste adres. Al onze dakdekkers beschikken over jaren aan ervaring en komen uit de omgeving van Dordrecht. Wanneer u gebruik wilt maken van een Gratis dakinspectie zullen zij dan ook dezelfde dag al bij u langs kunnen komen. Na afloop van de dakinspectie ontvangt u een rapport met alle foto’s van uw dakbedekking en eventuele kosten van een dakreparatie mocht dat nodig moeten zijn.

Welke soorten dakbedekking zijn populair in Dordrecht

Op vrijwel alle platte daken in het centrum van Dordrecht zie je het voorbij komen! We hebben het dan natuurlijk over bitumen dakbedekking. Onze dakdekker leggen dit type dakbedekking al meer dan 20 jaar en ondertussen is dit ook uitgegroeid tot een van onze specialiteiten. Eigenhuis dakdekkersbedrijf werkt uitsluitend met de beste kwaliteit bitumen en het beste gereedschap. Dit alles kunnen wij voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Een prijsaanvraag kunt u indienen door middel van Whatsapp of bovenstaand contact formulier.

Call Now ButtonBel nu voor een afspraak