qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Arnhem

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Arnhem

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Arnhem en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Arnhem

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Bent u opzoek naar een regionale dakspecialist? Eigenhuis dakdekkersbedrijf bestaat al zo’n 30 jaar. Wellicht kent u ons al van televisie zender RTL4. Wij leveren graag net wat extras en daarom kunnen wij u een garantie van 15 jaar bieden op alle dakwerken. Bij eigenhuis dakdekkersbedrijf zijn alle dakdekkers VCA gekeurd. Dit zodat alle dak werkzaamheden veilig en milieu vriendelijk worden uitgevoerd. Onze dakdekkers zijn werkzaam in de regio Arnhem.

Gratis dakinspectie

Bij onze dakdekkers kunt u terecht voor alle werkzaamheden op het dak. Van Daklekkages en dakreparaties tot aan het vervangen van een complete dakbedekking. voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers. Deze persoon zal het gehele traject uw aanspreekpunt zijn. Informeer naar een Gratis dakinspectie en hij zal het direct voor u regelen!

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Wilt u grote waterschade voorkomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons noodnummer: 06 528 32 669​⁠​. Het noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar en maar liefst 7 dagen in de week.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

Google recensies:

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Werkgebied in Arnhem

Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Arnhem. Uiteraard zijn wij ook werkzaam binnen een straal van 40km rondom Arnhem.

✓ Arnhem
✓ Malburgen
✓ Huissen
✓ Wageningen
✓ Schaarsbergen
✓ Duiven
✓ Elst
✓ Renkum
✓ Wolfheze
✓ Oosterbeek

Arnhem

Malburgen

Huissen

Wageningen

Schaarsbergen

Duiven

Elst

Renkum

Wolfheze

Oosterbeek

Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Arnhem?

Bent u op zoek naar een dakdekker uit Arnhem die snel kan handelen? Dan bent u bij Eigenhuis dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. Wij zitten al circa 30 jaar in de dakdekkers branche en hebben zeker niet stil gezeten. Al onze dakdekkers beschikken over de nodige certificaten en werken uitsluitend met de beste kwaliteit materialen. Dat is dan ook de rede waarom wij u verzekeren dat wij top werk zullen leveren aan u. Bent u niet tevreden? U heeft tot 10 jaar garantie op al onze dakwerkzaamheden.

Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Arnhem binnen 12 uur

Een daklekkage is zeer vervelend en er moet snel worden gehandeld om water schade te voorkomen. Bent u op zoek naar een dakdekker woonachtig in Arnhem of omstreken? Bel den Eigenhuis dakdekkersbedrijf. Onze dakdekker kan al binnen 12 uur bij u op de stoep staan om een spoed daklekkage reparatie uit te voeren. Mocht u hier gebruik van willen maken? Bel dan ons noodnummer: 06 528 32 669​⁠​

Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Arnhem Zuid en omstreken

Heeft u last van stormschade? Woont u in Arnhem Zuid of omstreken en is er een dakreparatie nodig? Neem dan contact op met Eigenhuis dakdekkersbedrijf. Een van onze professionele dakdekkers kan al binnen 12 uur bij u op locatie zijn om de dakreparatie uit te voeren. Op alle reparaties zit een garantie van 10 jaar.

Eigenhuis is een werkzaam dakdekkersbedrijf in Arnhem

Heeft u een nieuwe woning bemachtigd en wilt u graag dakisolatie? Eigenhuis dakdekkersbedrijf heeft in de regio Arnhem al meerdere energie zuinige woningen opgeleverd. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onze Whatsapp service of laat een dakdekker langs komen. Wij bieden gratis dakinspecties uit dus het hoeft u niets te kosten.

TIP: Wist u al dat de gemeente Arnhem subsidies vrijgeeft als u het complete dak laat vernieuwen en er een energie zuinige dakisolatie in laat zetten.

Welke soort dakbedekking is populair in Arnhem

Bent u op zoek naar een dakdekker die het beste uw platte dak kan voorzien van een dakbedekking? Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking is het populairste soort dakbedekking voor platte daken in de regio van Arnhem. U ziet het voorbij komen op vrijwel alle schuren, bedrijfspanden en platte daken. Mocht u voor een bitumen dakbedekking gaan? Mossen gaan graag tussen bladeren en vuil zitten en deze zijn slecht voor de levensduur van uw dakbedekking. Wij raden u dus aan om deze 2 maal per jaar te verwijderen van het dak.

Call Now ButtonBel nu voor een afspraak