qode-eliptic-slider

Waarom eigenhuis dakspecialisten?

✓ Wij zijn specialist in dakwerken en zijn al 20 jaar werkzaam in Amersfoort

✓ Wij zijn actief binnen een straal van 40 km rondom Amersfoort

✓ Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit

✓ Wij hebben veel ervaring met dakpannen leggen, bitumen en kunsstof dakbedekkingen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Eigenhuis is Werkzaam in Amersfoort en omstreken voor al uw dak onderhoud!

Officieel partner van Google

Gratis dakinspectie

Werkzaam in heel Nederland

Top materialen

VCA gekeurd

Vast aanspreekpunt

+30 jaar ervaring

Eigenhuis de beste dakdekker uit Amersfoort

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Bent u opzoek de dakspecialist van Amersfoort? Eigenhuis dakdekkersbedrijf is hier  al circa 30 jaar werkzaam en wellicht kent u ons van de klus programma’s op RTL 4. Op alle dakwerken leveren wij tot 15 jaar garantie. Bij ons beschikken alle dakdekkers over de juiste certificaten en jaren aan ervaring.

Gratis dakinspectie

Laat nu uw dakbedekking gratis inspecteren dankzij onze Gratis dakinspectie service. Het rapport dat u achteraf ontvangt zal compleet zijn met foto’s van uw dakbedekking en een advies. Wanneer u een Gratis dakinspectie inplant komt u al meteen in contact met uw account manager.

Last van een daklekkage? Kies voor onze 24/7 service

Heeft u momenteel last van een daklekkage? Wij begrijpen maar als te goed dat u dit zo snel mogelijk wilt hebben opgelost. Daarom kunt u ons voortaan bereiken op het spoednummer: 06 528 32 669​⁠​.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gelijk profijt van een gratis dakinspectie!

Google recensies:

Willem Van Oord
Willem Van Oord
11:56 03 Jun 20
Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
Patricia Van der Weesp
Patricia Van der Weesp
12:22 29 May 20
Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
Kraus Tattoo
Kraus Tattoo
11:01 27 May 20
Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
John Van griefen
John Van griefen
10:23 27 May 20
De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
Maud Beurskens
Maud Beurskens
18:52 13 Feb 20
Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
Kevin Peeters
Kevin Peeters
15:22 05 Feb 20
De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
Volgende beoordelingen

Werkgebied in Amersfoort

Zie hieronder het werkgebied voor onze dakdekkers uit Breda. Uiteraard zijn wij ook werkzaam binnen een straal van 40km rondom Breda.

✓ Amersfoort
✓ Baarn
✓ Nijkerk
✓ Voorthuizen
✓ Barneveld
✓ Veenendaal
✓ Zeist
✓ Utrecht
✓ Hilversum
✓ Almere

Amersfoort

Baarn

Nijkerk

Voorthuizen

Barneveld

Veenendaal

Zeist

Utrecht

Hilversum

Almere

Bent u op zoek naar de beste dakdekker van Amersfoort?

Onze professionele dakdekkers zijn werkzaam in Amersfoort en beschikken over de juiste certificaten en jaren aan ervaring. Als Eigenhuis dakdekkersbedrijf geven wij onze dakdekkers alleen de beste kwaliteit materialen mee. Dit omdat wij graag een top service willen naleven en u recht heeft tot 15 jaar garantie op alle dakwerken bij ons.

Onze dakdekker repareert uw daklekkage in Amersfoort binnen 3 uur

Heeft u met spoed een dakdekker nodig uit Amersfoort of de omgeving daarvan? Maak dan gebruik van de spoedservice van Eigenhuis dakdekkersbedrijf. Een daklekkage moet snel worden gerepareerd anders kan uw woning hoge kosten aan waterschade oplopen. Bel ons noodnummer: 06 528 32 669​⁠​

Bel Eigenhuis voor al uw dakreparaties in Amersfoort en omstreken

Heeft u dakbedekking stormschade opgelopen? Woont u in Amersfoort of omgeving? Neem dan contact op met Eigenhuis dakdekkersbedrijf. Onze regionale dakdekkers kunnen zeer snel bij u op locatie zijn om een dakreparatie uit te voeren. Al onze dakdekkers werken volgens de richtlijnen van de VCA.

Eigenhuis is een werkzaam dakdekkersbedrijf in Amersfoort

Heeft u zojuist een nieuwe woning of bedrijfspand gekocht in Amersfoort of de omgeving daarvan? Eigenhuis dakdekkersbedrijf heeft speciaal hiervoor een service. Al onze dakdekkers voeren gratis dakinspecties uit. Zo komt u snel en gemakkelijk te weten wat de status van uw dak is. Wellicht kunnen wij nu met een kleine dakreparatie al een daklekkage voorkomen!

Welke soorten dakbedekking zijn populair in Amersfoort

De bitumen dakspecialist van Amersfoort! Eigenhuis dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het leggen van bitumen op platte daken. Onze dakdekkers werken met de beste branders en het beste kwaliteit aan materialen. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten? Vul dan het offerte aanvraag formulier in en een van onze account managers zal direct contact met u opnemen. Hij zal u begeleiden door het gehele traject en u kunt voor alle vragen bij hem terecht. Wel zo makkelijk toch!

Call Now ButtonBel nu voor een afspraak