qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

De keramische dakpannen van Eigenhuis dakspecialist

Hoe Eigenhuis dakspecialist uw huis droog houd? Met dank aan de beste kwaliteit dakpannen houden wij al jaren uw woning of gebouw warm en droog. Onze VCA gecertificeerde werknemers kunnen u informeren over het uitgebreide aanbod dak pannen. Dakpannen worden gemaakt in veel soorten, modellen en kleuren. Hieronder wat informatie over dakpannen.

 

De meeste bestaande huizen in Nederland zijn gedekt met keramische dak pannen. Dit zijn pannen die gemaakt zijn op basis van gebakken klei. Dit zijn kwalitatief goede dakpannen en ze kunnen flink variëren in kleur en de vorm.

 

De kenmerken van keramische dakpannen zijn:

  • een prima breuksterkte
  • een goede waterdichtheid
  • een prima vorstbestendigheid
  • een uitgebreide keuze uit meer dan 50 kleuren en 20 verschillende modellen

De betonnen dakpannen van Eigenhuis dakspecialist

Veel nieuwbouwhuizen worden voorzien van betonpannen. Dit zijn dakpannen die gemaakt zijn uit een mengsel van klei of hoogovencement en zand. De pannen worden niet gebakken, maar harden vanzelf uit. Vanwege de grotere formaten worden ze ook wel sneldekpannen genoemd. Ze zijn sneller te verwerken door die grotere afmetingen.

 

De kenmerken van betonnen dakpannen zijn:

  • een grote maatvastigheid
  • Kunnen snel worden geleverd
  • door het formaat lage verwerkingskosten
  • een groot aanbod van variatie in soorten kleuren en modellen

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op Google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht

Bel nu voor een afspraak