qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis dakspecialist bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Bespaar u zelf geld en voorkom dak lekkage’s. Laat uw nokvorst controleren!

Een veelvoorkomende oorzaak van een daklekkage is dat de nokvorst niet goed vast zit. Wist u dat een nokvorst altijd is gemaakt van keramisch materiaal en functioneert om bij een hellend dak de twee dakhelften te verbinden aan elkaar. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet goed vastzitten in het cement of de ruiterrol, het onderdeel dat de nokvorst afdicht. Is dit niet het geval? Dan bestaat de kans dat uw dak gaat lekken of verschuiven. Bent u er niet zeker van of dit ook bij u zo is? Eigenhuis dakspecialist biedt gratis dakinspecties aan! Ook is het mogelijk dat er mosvorming ontstaat tussen de nokvorst en het dak. De gevolgen hiervan zijn lekkages of een instabiel dak.

 

  • Scherpe prijzen
  • 24/7 Service
  • Gratis dak inspectie
  • Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)
  • VCA gecertificeerde werknemers
  • Partner van Google
  • Betrouwbaarheid!

Repareer op tijd u nokvorsten en voorkom schade aan u dak pannen

Bij langdurige blootstelling aan ongewenste elementen (lekkages en afbrokkeling van oud materiaal) is het vaak noodzakelijk om uw nokvorst te vervangen. Let erop dat onderliggende materialen na verloop van tijd ook aangetast raken door vocht, schimmels en beschadigde materialen.Weet u niet zeker of uw nokvorst vervangen moet worden of gerepareerd kan worden? Laat uw dak vrijblijvend inspecteren door onze specialisten. Zij komen bij u thuis langs en voeren dan een gratis dak inspectie uit als u dat wenst! Door onze jarenlange ervaring en expertise in nokvorsten kan uw dak snel worden beoordeeld en waar nodig worden teruggebracht in optimale staat.

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht

Bel nu voor een afspraak