Hevige stormschade aan alleenstaand huis

Hevige stormschade aan alleenstaand huis

Stormschade

In de herfst- en wintermaanden zijn flinke stormen niet ongebruikelijk in Nederland. Het is verstandig om u op deze stormen voor te bereiden, door uw dak nog voor de herfst te laten onderhouden. Tijdens het onderhouden van uw dak wordt deze gecontroleerd op beginnende slijtplekken. Denk bijvoorbeeld aan kleine barstjes of scheurtjes in uw bitumen dakbedekking, dakpannen die scheef zijn komen te liggen, enzovoorts. Door onderhoud uit te laten voeren voorkomt u een hevige stormschade aan uw alleenstaande huis.

Vormen van hevige stormschade aan alleenstaande huizen zijn onder meer kapotte dakpannen, lekkages onder uw dakbedekking, enzovoorts. Met name een daklekkage kan vergaande gevolgen hebben! Het hemelwater kan in uw houten dakconstructie trekken en hier voor houtrot zorgen.

Stromschade aan uw dakbedekking

Tijdens een hevige storm kunnen er voorwerpen tegen uw dakbedekking slaan. Denk bij deze voorwerpen aan takken en steentjes. Bij een dakbedekking met dakpannen betekent dit dat er dakpannen los kunnen komen te zitten. In het geval van een bitumen dakbedekking kunnen er andere vormen van stormschade aan de dakbedekking ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de scheurtjes en barstjes die in de dakbedekking geslagen kunnen worden. Vaak is het voldoende om een dak lekkage met spoed door onze spoeddakdekker op te laten lossen, door deze beschadigingen dicht te branden.

Tip: onze spoeddakdekker staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons zodoende ook in de avonduren en weekenden bereiken bij een hevige stormschade aan uw alleenstaand huis.

Volledige dak renoveren bij stormschade

Mochten de beschadigingen aan uw dakbedekking dermate hevig zijn dat uw dakbedekking niet meer hersteld kan worden, dan kan deze ook volledig gerenoveerd worden. Bij het renoveren van uw dakbedekking zorgen we ervoor dat de dakbedekking vervangen wordt. Dit is aan te raden op het moment dat voortdurende herstelwerkzaamheden niet meer rendabel zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze andere werkzaamheden en prijzen ga dan verder naar:

Eigenhuis dak renoveren
Geen reactie's

Geef een reactie

Call Now Button