Dakdekker Tiel

Dé dakdekker van Tiel. Wij zijn professioneel en expert in dakbedekking. Service en kwaliteit staan altijd op nummer één.

✅ Erkend dakdekkersbedrijf
✅ Bekend van RTL4
✅ De scherpste prijzen en topvakmanschap

Vraag hier uw offerte aan

  Dakdekker Tiel

  Dé dakdekker van Tiel. Wij zijn professioneel en expert in dakbedekking. Service en kwaliteit staan altijd op nummer één.

  Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel
  ✅ Erkend dakdekkersbedrijf
  ✅ Bekend van RTL4
  ✅ De scherpste prijzen en top vakmanschap
  ✅ 1 vast aanspreekpunt en de beste service

  Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan

   8.500+

    

   Tevreden klanten

   35+

    

   Aantal jaar ervaring

   10

    

   Aantal jaar garantie

   1. Home
   2. /
   3. Dakdekker Tiel

   Dit doet ons dakdekkersbedrijf in Tiel

    

   Als dakdekkersbedrijf in Tiel nemen wij ons werk erg serieus. Wij hebben de beste dakdekkers van Tiel in dienst en dat maakt dan ook dat we altijd kwaliteit leveren. Die kwaliteit kunt u terugzien in ons werk en onze service. Wij bieden verder verschillende diensten aan, zodat we u altijd op de best mogelijke manier kunnen helpen. We sommen een aantal van onze werkzaamheden voor u op.

   Platte daken

   Als expert in platte daken draaien wij onze handen hier niet voor om en zorgen we er dan ook altijd voor dat deze er goed uitzien

   Bitumen daken

   Voor bitumen daken gebruiken wij enkel de hoogste kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Dankzij onze spoedservice die 24/7 bereikbaar is, is een daklekkage in Tiel altijd snel opgelost

   Bitumen afwerking

   Een bitumen afwerking leggen wij altijd met de grootste zorgvuldigheid, zo voorkomen we lekkages

   Dakisolatie

   Een dakisolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee

   Pannen daken

   Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in het leggen van pannen daken

   Platte daken

   Als expert in platte daken draaien wij onze handen hier niet voor om en zorgen we er dan ook altijd voor dat deze er goed uitzien

   Bitumen daken

   Voor bitumen daken gebruiken wij enkel de hoogste kwaliteit bitumen

   Daklekkage

   Dankzij onze spoedservice die 24/7 bereikbaar is, is een daklekkage in Tiel altijd snel opgelost

   Woon inspiraties Rtl 4

   Wij doen een gratis dakinspectie in Tiel

   Als u niet weet in welke staat uw dak verkeerd, kan dat voor problemen zorgen. Zo kan het zijn dat uw dak beschadigd is en dat kan dan voor een lekkage zorgen. Natuurlijk wilt u dat voorkomen. Het is dan verstandig om een dakinspectie in Tiel uit te laten voeren. Wij van Eigenhuis bieden deze dienst geheel gratis aan, zo weet u in welke staat uw dak is en kunt u zelf beslissen of u werkzaamheden aan uw dak laat uitvoeren.

   Wij controleren het volgende:

   • Dakgoten
   • Schoorsteen
   • Dakpannen en platte daken
   • Nokvorsten
   • Zinkwerk
   Gratis dakinspectie
   Eigenhuis dakdekker controle slide

   Dankzij Eigenhuis is een daklekkage in Tiel zo opgelost

   Een daklekkage wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen, maar soms komt het nu eenmaal voor dat u het lek of de schade niet op tijd heeft opgemerkt. Dan kan een daklekkage in Tiel ontstaan. Als u te maken krijgt met een daklekkage, is het natuurlijk fijn als dit lek zo snel mogelijk gedicht wordt. Zo voorkomt u dat de rest van uw woning en uw inboedel beschadigd. Eigenhuis Dakdekkers heeft hiervoor een speciale spoedservice geopend, u kunt ons hier 24/7 op bereiken.

   Daklekkage oplossen
   Eigenhuis Dakdekker dak spoedservice

   Benieuwd hoe wij te werk gaan?

   Doe nu de offerte aanvraag

   Als expert in dakbedekking in Tiel staan wij altijd voor u klaar

   Wat voor dakbedekking in Tiel u ook heeft, wij van Eigenhuis kunnen u hiermee helpen. Wij zijn expert in verschillende vormen van dakbedekking in Tiel en weten dan ook precies hoe wij bijvoorbeeld omgaan met bitumen of dakpannen. Wij hebben enkel professionals in dienst en maken ook enkel gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat uw dak altijd in de beste staat is.

   Ervaringen met Eigenhuis dakdekkers

   Willem Van Oord
   Willem Van Oord
   11:56 03 Jun 20
   Aardige vaklui en de service was top. Geen onverwachte verassingen. Klus gedaan zoals van te voren was besproken na grondig onderzoek en zelfs nog iets goedkoper door een meevaller tijdens de werkzaamheden. Super bedankt voor het top werk mannen!
   Patricia Van der Weesp
   Patricia Van der Weesp
   12:22 29 May 20
   Begin dit jaar hadden we last een daklekkage. De afspraak was zo gemaakt en de heren van eigenhuis waren zeer flexibel in het tijdstip. Ze zijn meteen komen kijken (was ook nog eens een vrijdag avond), eerlijk en deskundig advies uitgebracht met een super prijs. Wat natuurlijk zeer belangrijk is voor ons haha. Binnen enkele dagen was het dak vervangen. Top kwaliteit. Ze komen de afspraken netjes na en werken zeer snel en communiceren netjes, kortom zeer professioneel. Wij kunnen ze in iedergeval aan iedereen van harte aanbevelen!
   Kraus Tattoo
   Kraus Tattoo
   11:01 27 May 20
   Zeer vriendelijke en zeer ervaren vakmannen. Super tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid. Alles tot in de puntjes geregeld. Petje af!
   John Van griefen
   John Van griefen
   10:23 27 May 20
   De mannen waren netjes op tijd. En hebben fantastisch werk geleverd. Ben zeer tevreden over het werk van dit bedrijf. Dit is een grote aanrader. Kunnen bedrijven een voorbeeld van nemen. 👍
   Maud Beurskens
   Maud Beurskens
   18:52 13 Feb 20
   Bij ons is er nieuw dakleer op ons plat dak aangelegd. Na een gratis offerte te hebben ontvangen en vakkundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden zijn wij tot dusver tevreden met het werk dat is geleverd!
   Kevin Peeters
   Kevin Peeters
   15:22 05 Feb 20
   De heren waren netjes optijd, ze hebben de lekkage netjes opgelost en hebben duidelijke uitleg gegeven over de werkzaamheden. Ze waren erg vriendelijk en hebben alles ook weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Ik kan iedereen dit bedrijf oprecht aanbevelen.
   Henrie Berg
   Henrie Berg
   21:13 03 Oct 19
   Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
   Bart Oranje
   Bart Oranje
   16:13 30 Sep 19
   Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
   Justin Van Hengel
   Justin Van Hengel
   17:29 27 Sep 19
   Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
   Gerrit De vogel
   Gerrit De vogel
   17:00 15 Sep 19
   Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !
   Volgende beoordelingen

   Wij zijn er voor een dakrenovatie of dakreparatie in Tiel

   Heeft u een versleten of verouderd dak en bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een dakrenovatie of dakreparatie in Tiel? Dan kunt u zeker terecht bij Eigenhuis. Wij komen uw dak graag inspecteren en controleren, waarna we precies aan kunnen wijzen wat er moet gebeuren om uw dak te voorzien van goed onderhoud. Belangrijk, want zo voorkomen we grotere schade zoals lekkages.

   Ontdek onze projecten

   Doe nu de offerte aanvraag

   Neem contact op met onze dakdekker in Tiel

   Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Tiel, dan bent u bij Eigenhuis Dakdekkers aan het juiste adres. Als professioneel dakdekkersbedrijf in Tiel kunnen wij u op vrijwel alle gebieden helpen en staan we zeker voor u klaar. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen u graag.

   Chat openen
   1
   Hoi,

   Heb je een probleem met je dak? Of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Neem direct contact met ons op via WhatsApp.

   Met vriendelijke groet,

   Eigenhuis Dakdekker

   Vul hier onder het formulier in