qode-eliptic-slider

Is uw dak aan vervanging toe? Bel meteen ons spoednummer en wij zijn binnen 12 uur bij u!

Bent u toe aan een nieuwe dakbedekking of is uw bestaande toe aan een renovatie? Eigenuis, beschikt over een ruim assortiment dakbedekking. Welk materiaal geschikt is voor uw dak? Dat weten onze specialisten maar al te goed! Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Bij een slecht dak maakt men zich vooral zorgen over regenbuien die kunnen zorgen voor lekkage. Twijfelt u of uw dakpannen nog in goede staat zijn? We komen gratis en vrijblijvend uw dakpannen inspecteren. Wilt u het dak laten vervangen? Maak dan dezelfde dag nog een afspraak voor uw dak vervanging.

Heeft u zelf een plat dak of een licht hellend dak? Dan is een bitumineuze dakbedekking de ideale oplossing voor u. Deze daken hebben van zichzelf al een levensduur van 20 tot en met 30 jaar. Dit alles is afhankelijk van de gekozen materialen en kwaliteit, de gekozen dakconstructie en het onderhoud van het dak. Een Bitumen dak is geheel waterdicht. Bitumen staat van zichzelf bekend als een uitermate waterkerend middel en omdat het dak plat en geen windstoten kan opvangen zal de kans op waterschade zeer klein zijn.

 

Eigenhuis dakspecialist

Voor waterdicht vakmanschap!

Heeft u een nieuwe woning gekocht of is uw dak aan vervanging toe?

De specialisten van Eigenhuis zijn er om uw dak te vervangen. Ook zijn zij er om u vakkundig advies te geven over alle verschillende soorten daken die van toepassing kunnen zijn voor uw huis. Om te weten of we uw dak moeten renoveren, vervangen of vernieuwen, voeren wij eerst een dakinspectie of een lekdetectie bij u uit. Eigenhuis dakspecialist voert deze inspecties ter waarde van €37,50 dan ook gratis bij u uit. Met de ondertussen 20 jaar ervaring hebben zij al veel verschillende daken gerenoveerd en vervangen. Bent u benieuwd naar de kosten hiervan ga dan verder naar onze offerte aanvraag pagina.

 

  • Scherpe prijzen
  • 24/7 Service
  • Gratis dak inspectie
  • Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)
  • VCA gecertificeerde werknemers
  • Partner van Google
  • Betrouwbaarheid!

Een 24/7 spoedservice speciaal voor een nieuw dak!

Weet u dat er iets mis is met uw dak, maar weet u niet of u voor een renovatie of een complete vernieuwing van uw dak moet gaan? Bel ons dan gerust op voor een dak inspectie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen al binnen 2 uur bij u aan huis zijn. Wanneer wij deze dakinspectie bij u uitvoeren, is deze compleet gratis! We inspecteren uw woning of bedrijfspand zorgvuldig en stellen daarna vast wat er met het dak moet gebeuren. Onze VCA gecertificeerde dakdekkers zullen vervolgens uw dak renoveren, vernieuwen of vervangen. En zien wij bijvoorbeeld dat uw dakpannen en gevel erg vies zijn? Dan kunt u deze ook door ons laten reinigen!

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht

Bel nu voor een afspraak