qode-eliptic-slider

Eigenhuis dakspecialist staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Want bij Eigenhuis bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak. Mocht u dus nog tegen een lekkage aanlopen twijfel geen moment en bel ons meteen!

 

Dak montage Nederland

Voor waterdicht vakmanschap!

Wilt u een dakraam laten plaatsen?

Dakramen zijn uitgegroeid tot een van de meest gebruikte raamstijlen van Nederland. Buiten dat het er goed uitziet, zijn ze ook nog is heel handig: een dakkapel is een perfecte manier om hoofdruimte te creëren waar het anders moeilijk zou zijn om te kunnen staan. Dakramen plaatsen is een ideaal middel om kamers meer ruimte en licht en sfeer te geven.

Wij kunnen verschillende soorten dakramen bij u maken, zoals houten dakramen, kunstof dakramen en metalen dakramen. Het is volledig aan u welk soort dakraam het beste past bij u interieur. Eigenhuis dakspecialist kan dakramen plaatsen of dakramen vervangen en ook de dakramen aftimmeren behoort tot onze werkzaamheden.

Vraag vandaag nog een offerte voor dakramen inclusief montage aan bij ons. Of bel voor advies op maat!

 

  • Tot 15 jaar garantie
  • Al ruim 20 jaar ervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers

Wilt u een lichtkoepel laten plaatsen?

Heeft u liever een lichtkoepel dan een dakraam? Ook dat kunnen wij van Eigenhuis dakspecialist voor u plaatsen. Een lichtkoepel op een plat dak verhoogt de sfeer in uw  woning met gratis daglicht. Wij zullen u helpen met het uitkiezen van de juiste koepel voor uw woning. Wat voor verschillende soorten lichtkoepels kunnen wij plaatsen? losse koepels, dakkoepels met opstand, lichtkoepels die ventileren en lichtkoepels die als daktoetreding te gebruiken zijn. Daarnaast plaatsen wij ook als bijna enigste licht tubes voor gratis daglicht op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor een strak design en optimale isolatie hebben wij vlakke lichtkoepels met glas.

 

  • Partner van Google
  • Gratis dakinspecties
  • Uw woning stijgt in waarde

 

Bent u tevreden geweest met het werk dat wij leverden? Een review op google zouden wij zeer waarderen 😀 Bekijk ook onze andere Google reviews hieronder!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

Henrie Berg
Henrie Berg
21:13 03 Oct 19
Eigenhuis heeft bij ons het platte dak vervangen. Ze hebben goede, duidelijke en eerlijke informatie gegeven. Nette prijs en komen de afspraken na. Goede communicatie, klantvriendelijk en mooi werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Bart Oranje
Bart Oranje
16:13 30 Sep 19
Deskundige dak-inspectie en advies. Reparatie uiterst zorgvuldig en precies. Gebruikte materiaal van de beste kwaliteit. Harde- en gezellige werkers. Een aanrader.Bart
Justin Van Hengel
Justin Van Hengel
17:29 27 Sep 19
Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de snelle reacties bij vragen. Zeker een aanrader. 🙂
Gerrit De vogel
Gerrit De vogel
17:00 15 Sep 19
Goed bedrijf We hebbben een super ervaring !

Bent u benieuwd naar ons werk?

Wilt u meer van onze projecten zien? klik dan hier

Zie hieronder 100% betrouwbare recensies van google

[google-reviews-pro place_photo=https://eigenhuis-dakdekker.nl/wp-content/uploads/2017/08/favicon-1.png place_name=”Eigenhuis dakdekker” place_id=ChIJMxScY4ZbxkcRmZJQPJDuBus auto_load=true rating_snippet=true pagination=3 sort=1 min_filter=3 view_mode=list]

Offerte aanvraag Eigenhuis dakspecialist

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht

Bel nu voor een afspraak